• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Romantiklik seviyeniz yüzde kaç?

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Romantiklik seviyeniz yüzde kaç?

% 0 yazı ile (sıfır) :utan

Kısaca odun diyebilirsiniz. Sakıncası yok.

Sevdiğim kadına %100000

Sana bu sıcakta bu kadar Türk filmi bakma diyorum :D 99.9 ne ya şapşik aşık:D yok öyle romantik aşk hayat kendine gelll aloooooo:D
Ben çok romantik, ormantik olabiliyorum sen o filmler nasıl çekildi sanıyorsun hep benden özendiler yoksa nerden çıkacak aşk, meşk işleri :D :D

Ben çok romantik, ormantik olabiliyorum sen o filmler nasıl çekildi sanıyorsun hep benden özendiler yoksa nerden çıkacak aşk, meşk işleri :D :D
Walla acaip sıkıyo beni aşk romantiklik mum ısıgı felan fistan:D zaten türkiş filmler milletin agzına tükürdü :D gavurlara özendiler romantiklik yapalım derken nufusu patlattılar:D ay kendinize gelin dümdük yaşayın hayatı:D

Walla acaip sıkıyo beni aşk romantiklik mum ısıgı felan fistan:D zaten türkiş filmler milletin agzına tükürdü :D gavurlara özendiler romantiklik yapalım derken nufusu patlattılar:D ay kendinize gelin dümdük yaşayın hayatı:D
Hayatin tadı orada zaten :D

Geri