Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Roz

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
çok sevdiğim, kafa dengim, gülüp eğlendiğim, dert yandığım, sır paylaştığım biricik arkadaşım:) Forumda görmekten çok mutluyum :asik::p:claps:

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Cana yakın hoş bir bayan aktif buraya güzellği ile renk katıyor :)

Ferda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ehehehe:D hangi birini anlatsam bir kere et obur en önemli ve möhüm bir özelliği:D azcık zalimsın roz:p tab tuşuna alışmışım burada geçmiyormuş rezillik:D yanında zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız kol kola saatlerce konuşup yürüsen gıkı çıkmaz eşlik eder, en güzeli ise bir ortamda kaştan gözden anlayıp kıvırma yapabiliyor. yerim seni yerr rapunzelim:**

Ferda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
ne demek ne demek daha ekmege olan aşkını dile getirmedim bile :D ve tuvalet önünde sanki gurbetten gelmişimde hasret gideriyormuşuz gibi sarılıp kucaklaşmamızı:p ha birde saçlarının yumuşaklığına karşı duyduğum kıskançlık ve hasedimi dile getirmezsem çatlarım:D

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
konun başlığını mı değişsem :) roz & Ferda'nın büyük buluşması D:D çlkhjlhjg

deli deli kulakları küpeli:D

Ferda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
:DDDDDD :DDDDDDDDDDDD o gül masamda hala ya alew buluşma 4 saat sürdü ama o süreye ne komiklikler sığdı anlatılmaz ki yaşanır şimdi o anlatınca gözümde yeniden canlanıyor kahkhaha sebebim oluyor kjdsf Rozum bir turda luna park yapaydık iyiydi be:D not: ne yaptıysam senin göz zevkin içindi o sahlepe bozuk deyiip yakışıklı garsonu bile senin için iki kez getirtip gönderdim !! :D

Ferda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
taam sustum yayarak gülmüyorum köşemde edebli başım öönde oturuyourum:/

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Daha isinma turlarindayiz Roz ile :D Beni erkek sandigi icin tanisamadik daha :(

Ama sezebildigim kadari ile matrak bi yapisi var, hemen her kadin gibi konusmayi seven sicak kanli birisi :D

ipsizUcurtma

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Bilecek kadar tanımıyorum ama.. Yapılan yorumlara vs bakınca , dişardan iyi görünüyor ;)

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Roz mmmm candan biri özü sözü bir, esprili, her daim insanın yüzüne bi gülümseme katacak pozitif biri öpüyorum seni Roz :*

Üst Alt