• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Rüyada dudak ısırmak

OBERON

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Kas 2016
Konular
2,670
Mesajlar
2,919
MFC Puanı
1,410
Rüyada dudak ısırmak, rüya tabircileri tarafından akrabalar olarak yorumlanmıştır. Üst dudak, erkek; alt dudak, kadın akrabayı temsil etmektedir. Rüyada üst dudağın düştüğünü veya koptuğunu görmek, elde olan nimet ve varlığın gideceğini ifade ederken aynı durumun alt dudakta görülmesi kişinin karısının vefat edeceğine işarettir. Rüyada dudak ısırmak da yine aynı şekilde bir takım sıkıntıların oluşması anlamı taşır.

Önemli rüya âlimlerine göre rüyada iki dudağın düştüğünün görülmesi, rüya sahibinin münafık ve iftiracı bir kişi olduğuna delalet sayılır. Rüyada konuşamayacak şekilde dudakların yapışması ise rüyayı gören kişinin işlerinin bağlanacağı anlamına gelir. Rüyada dudak ısırmak ve dudakta yaşanılan olumsuz durumların rüyada görülmesi hayırlı şekilde yorumlanmaz.

Rüyada dudak ısırmak, iyiye yorumlanmazken dudak üstünde ben görmek, rüya sahibinin cinsiyetine göre farklı şekilde yorumlanabilmektedir. Kadın için makam ve mevki sahibi olmaya işaret sayılırken aynı rüyayı gören erkeğin malı çoğalır. Dudaklarını rüyada tükürük ile ıslattığını görmek, aile ve akrabalar arasında oluşacak bir kötülüğe yorumlanır. Ancak kişinin hiç akrabası yoksa kötülük kendisini kapsar.
 
Üst