• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rüyamdaki keçi

Barnabas İncili

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl 3 Ay
Öncelikle Selamun Aleyküm,
Ben Muhammed.
Boğa burcuyum.
-----
Şimdi benim başıma garip bir olay geldi. Benim bir kız kardeşim var. Bu bir erkeği seviyordu. Oruç tuttu niyet etti acaba biz sevgilimle evlenir miyiz evlenmez miyiz gibisinden.
İşte sonra rüyasında beyaz bir keçi gördü.
Keçinin yanında galiba bir kağıt vardı. Ve orada işte ne bileyim "Sizinki olmayacak" gibisinden bir şey yazıyordu.
----
İşte olay bu garip.

Öncelikle Selamun Aleyküm,
Ben Muhammed.
Boğa burcuyum.
-----
Şimdi benim başıma garip bir olay geldi. Benim bir kız kardeşim var. Bu bir erkeği seviyordu. Oruç tuttu niyet etti acaba biz sevgilimle evlenir miyiz evlenmez miyiz gibisinden.
İşte sonra rüyasında beyaz bir keçi gördü.
Keçinin yanında galiba bir kağıt vardı. Ve orada işte ne bileyim "Sizinki olmayacak" gibisinden bir şey yazıyordu.
----
İşte olay bu garip.

İstihare namazı mı kıldı ayrıntılı anlatın bir rüyanızı beyaz görmesi hayırlı aslında :)

İstihare namazı mı kıldı ayrıntılı anlatın bir rüyanızı beyaz görmesi hayırlı aslında :)
Hiçbir istihare değil,
oruç tuttu sevgilisi ile evlenir mi evlenmez mi diye,
ruyasında beyaz bir keçi, karşısında keçinin kağıt gibi bir şey, şimdi tam hatırlamıyorum galiba
"Sizinki olmayacak" gibi bir şey yazıyordu.
Ve bu beyaz keçi gülmeye başladı.
-----
Galiba Allah kız kardeşimi duymuş.

Hiçbir istihare değil,
oruç tuttu sevgilisi ile evlenir mi evlenmez mi diye,
ruyasında beyaz bir keçi, karşısında keçinin kağıt gibi bir şey, şimdi tam hatırlamıyorum galiba
"Sizinki olmayacak" gibi bir şey yazıyordu.
Ve bu beyaz keçi gülmeye başladı.
-----
Galiba Allah kız kardeşimi duymuş.

Hayırlısı olsun ama 2 ikisi evlenmeyi düşündüklerinde istihare namazı kılsınlar inşallah. Haklarında hayırlımı degilmi o evlilik ona göre yol alırlar.

Hayırlısı olsun ama 2 ikisi evlenmeyi düşündüklerinde istihare namazı kılsınlar inşallah. Haklarında hayırlımı degilmi o evlilik ona göre yol alırlar.
Profil resmin, aşk-ı memnuyu hatırlattı. Biliyorum hiç bir alakası yok ama :D

İlkkez biri öyle dedi demiki bakış acın öyle gördü :D

Geri