• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sabah Namazına Sivrisinek Uyandırdı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekir

Kayıtlı Üye
Konum
iStanbul
Forum Yaşı
14 Yıl 11 Ay
Mesajlar
989
Tepkime puanı
390
Gece uykuda parmağımı sivrisinek ısırmış ve kaşınmaya başIamıştı. Gözüm kapaIı bir şekiIde parmağımı kaşımış ve uyumaya devam etmiştim. Bir taraftan da:

— Nereden çıktı bu sivrisinek, ne güzeI uyuyordum, diye düşünüyordum.

Biraz zaman geçtikten sonra sivrisinek vızıItısı kuIağımı iyiden iyiye rahatsız etmeye başIamıştı. Artık bu şekiIde uyumam mümkün değiIdi. EIimIe kovaIayıp dursam da tekrar geIiyordu. SinirIenip sivrisineği yakaIamak için gözIerimi açtım.

Bir de ne göreyim? İrkiIerek ve şaşkınIıkIa sabah namazı vaktinin girdiğini fark ettim. Saatimin namaz vaktine ayarIı oIduğunu sanarak büyük bir gönüI rahatIığı içinde uykuya daImıştım. Meğerse kurmayı unutmuşum.

Demek Rabbim o sivrisineği beni namaza kaIdırmakIa görevIendirmişti. Bense onun canını aIacaktım. O benim namazımı kurtardı.



YâdeI
 
Geri
Üst