• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Saçmaladığınızı Anladığınız Anda Ne Yaparsınız?

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
MFC Puanı
368
Saçmaladığınızı Anladığınız Anda Ne Yaparsınız?

Genelde çok yaptığımdan normal karşılıyorum.
Sizde öyle yapın.

Saçmalıyor muyum? Hangi konuda? Sahiden mi? Eğer yanlışsa pardon ama buna inanıyorsam benim görüşüm keyfin bilir.

haha daha buyuk saçmalarım ama bunu ya cok karizmatik yaparım yada gülerek yaparım arayada baska bi sey sokarım konu o seye doner ... konu kapanır yada direk iyi akşamlar :)

Sacmalamaya devam ederim, gorus benim gorus karsimdakine sacma veya komik gelsin abes gelsin BA-Na-NE :D

genelde konuşurken saçmalıyorum.. bazen beynim hızlı hızlı konudan konuya geçiyor.. :D :D saçmalıyorum yani.. farkına varınca susuyom hemen (çok konuşuyorum) ahahahahahaaa :pp

Anında susarım

Duruma yere kişiye göre değişir ciddi bir ortamdaysam susarım konuyu değiştirebilirim ama arkadaş ortamındaysam şakaya vururum kendimle şakalasmayi severim. :)

Geri