• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sadece 6 bölüm dayanabildi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Miyamoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
7 Yıl 9 Ay
Fox Tv ekranlarında Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya'nın başrolünde izleyici karşısına çıkan 'Vurgun' 6. bölümün ardından final yapacak.

sok-sadece-6-bolum-dayanabildi--13455485.Jpeg

Deniz Çakır ve Erkan Petekkaya’nın başrolü paylaştığı Vurgun dizisinin final bölümü çekildi. Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yaptı.

Petekkaya, dizide oğlu Kerem'i canlandıran Aybars Kartal Özson'a ise sarılarak teşekkür etti. Set ekibi ise Erkan Petekkaya'yı son sahnesinin ardından alkışlarla uğurladı.

Erkan Petekkaya,'Bitti. Bizi izleyen herkesin emeğine sağlık. Sevgiler, selamlar' notunu yazdı.

Ben 2 3 bölümüne bakmıştım aslınd hoş ve farklı bir konusu vardı. Şaşırdım. Malesef bu ülkede dizi yapıccaksan bahçıvan aşçı uşak sonra hepsi uşak 3lemeleri yapmalısın. İnsanımız öyle seviyor!

Bende 2 bölüm izleyebilmiştim benimde hoşuma gitmişti iyi dedim hatta biraz ilerlesin ilk bölümden izlerim filan söyledim sonra gitmiş bitirmişler bir güzelim dizi daha gitti reyting uğruna

Geri