• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şaibeli şeyler var

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Mahmut Uslu: İkinci yarıya geç çıkmalar, rakiplerimizin koridorlarında konuşmalar var TFF niye hesap sormaz. Biz eşitlik istiyoruz. Biz alttan aldıkça bize vuruyorsunuz, vurmayın

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisinin ardından bomba açıklamalar yaptı. Uslu, "Kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır rakiplerimizin koridorlarında konuşmalar oluyor. Bunlar nedir ya? Şaibeli şeyler var. Bir konuşmalar var. Devre arasında geç çıkmalar var, niçin hepsinde kamera var. Federasyon niçin, kardeşim böyle böyle demez. Türkiye'de son 20-30 yıldır böyle rekabet yok. Biz eşitlik istiyoruz. Biz alttan aldıkça bize vuruyorsunuz, vurmayın" dedi. "Maç 90 dakika, bir de artıları var. Geçen sezon şampiyon olduğumuz zaman en az 6 tane maçı son dakikalarda aldık. Bu artık Fenerbahçe'de kültür olmalı. Gol kaçabilir, olabilir. Bu tür şeyler olmamalı. Gittik Beşiktaş'ı deplasmanda yendik, G.Saray'ı yendik. Averaj olarak şu anda iki rakibimizden daha iyiyiz. İnanıyoruz ki, şampiyon olacağız. İki beraberliği kazanmış olsak, şu anda liderdik. 9 hafta kaldı. Şampiyon olacağız. Ben Rize'ye gittiğim zaman, Fenerbahçe taraftarı bize güven verecek, 90 dakika devam edecek. Bütün derbileri atlatarak büyük bir avantaj elde ettik. Rakiplerimiz bir beraberlik alsa ve biz bütün maçları kazansak, şampiyon olacağız" ifadesini kullandı.
 
Üst