• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şaka Değil Gerçek !İçi Mor Patetes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İlda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İlda

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 11 Ay
y6BRQN.jpg
Tutanın elinde kalıyor nereye çeksen oraya gidiyor akşamüstü iftar hazırlığı içerisndeyim patetesi soydum ve bu görüntü ile karşılaştım eskiden patetesin içinde çürükler olurdu şimdi ise mor renk hakim oluyor bunları da mı görecektik

Sorma Gdo'lu olabilir diyenler çıktı

İçi mor olan tatlı patatesler varmış , araştırdım da şimdi. Lezzetli diyorlar bayağı

İçi mor olan tatlı patatesler varmış , araştırdım da şimdi. Lezzetli diyorlar bayağı

Ay benim araştırmak hiç aklıma gelmedi ama ben kıllandım bu işten ya tek bir tanesi mor çıktı zaten

Hmm
Bende hiç denk gelmemiştim patatesin bu cinsine
İlginçmiş

Ay benim araştırmak hiç aklıma gelmedi ama ben kıllandım bu işten ya tek bir tanesi mor çıktı zaten

Yok ablam bu mor patates o mor patates değil :)
GDO olabilir dedikleri gibi ama zaten yediğimiz hangi şey organik ki :s90:
Sanki bu patatesi mor patatese çevirmeye çalışmışlarda bu kadar becerebilmişler gibi duruyor shufjj :s15:

Efide sebze tahtana kombin olmak istemiş patata:s95:
Patito kombin 10 puan bızımlasın:d8:

Yok ablam bu mor patates o mor patates değil :)
GDO olabilir dedikleri gibi ama zaten yediğimiz hangi şey organik ki :s90:
Sanki bu patatesi mor patatese çevirmeye çalışmışlarda bu kadar becerebilmişler gibi duruyor shufjj :s15:
Benim o mor patetesten de haberim yoktu noktalı Joe. sayesinde öğrenmiş olduk çok ta faydası varmış ha
Evet çevirmeye çalışmışlar cevirememişler dediğin gibi benim patetes hangi hain planlara kurban gidiyordu kim bilir:s82:
Efide sebze tahtana kombin olmak istemiş patata:s95:
Patito kombin 10 puan bızımlasın:d8:

Aynen öyle olmuş Sezenim:u15:

Bedavası var onun aldığın yere git 1 kg patike bedava :)

Geri