• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Salih Siftah Yaptı

Üyelik Tarihi
4 Ara 2012
Konular
1,535
Mesajlar
2,342
MFC Puanı
300
Fenerbahçe'ye sezon başında transfer edilen genç futbolcu Salih Uçan, Viktoria Plzen karşısında sarı-lacivertli formayla ilk golünü attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Mehmet Topal'ın sakatlanmasının ardından 35. dakikada oyuna dahil edilen genç yetenek, 43. dakikada attığı golle sarı-lacivertli takımı bu önemli maçta 1-0 öne geçirdi.

Viktoria Plzen ile yapılan rövanş mücadelesinden önce sarı-lacivertli formayla Spor Toto Süper Lig'de 5, Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 ve UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde de 2 maçta forma giyen Salih Uçan, ilk golüne bir Avrupa mücadelesinde ulaştı.

-Delegasyon tezahüratlarla destek verdi-
Viktoria Plzen Kulübü'nün delegasyonu içerisinde yer alarak maçı protokol tribününün alt bölümündeki tribünden izleyenler, karşılaşma sırasında tezahüratlarla takımlarına destek verdi.
Çek ekibin delegasyonunun tezahüratlarının sürmesi üzerine, Fenerbahçe Kulübü delegasyonu da sarı-lacivertli ekibe ataklarında destek veren tezahüratlar yaptı. İkinci yarıda Fenerbahçe delegasyonu ''Fener gol gol gol'' şeklinde tempo tuttu.

Bu arada, Fenerbahçe'nin Salih Uçan ile 43. dakikada bulduğu golde basın tribününde de büyük bir sevinç yaşandı.

-Kadıköy'de 12. seyircisiz maçta 3. beraberlik-
Fenerbahçe Futbol Takımı, Kadıköy'de seyircisinden yoksun çıktığı 12. maçta 3. beraberliğini aldı.

Bugüne dek Spor Toto Süper Lig, Avrupa kupaları ve Türkiye Kupası'nda toplam 12 maçta seyircisinden yoksun kalan sarı-lacivertli ekip, 8 maçı kazanırken, 3 beraberlik aldı, 1 maçta da yenildi.
 
Üst