• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Şampiyon geliyor!

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Şampiyon geliyor!​

1gP741.jpg


Beşiktaş, Osmanlı maçı öncesi boğazda tekne turu yaparak Dolmabahçe’ye gelecek. Saat 16.00’da statta kutlamalar başlayacak. Mücadele sonrası ise 15. kupa havaya kalkacak.

Ve Beşiktaş bugün şampiyon apoletiyle taraftarıyla buluşuyor... Nevzat Demir Tesisleri'nden otobüs ile Anadolu Hisarı civarına gelecek olan Kara Kartal, ilk kutlamasını boğazda gerçekleştirecek. Siyah-beyazlılar, saat 13.00'te tekneyle boğaz turu yaparak Dolmabahçe'ye inecek daha sonra üstü açık otobüs ile Vodafone Stadı'na geçip deniz tarafına bakan kale arkasında hazırlanan platformda kutlamalara devam edecek.

Kutlamaların ilk bölümü Osmanlı maçı öncesi 16.00'da bitecek. 17.00'de başlayacak karşılaşmanın ardından ise Beşiktaşlı futbolcular kupasına kavuşacak ve statta taraftarları selamlayacak. Kartal, geçen sezon hizmete giren Vodafone Stadı'nda üst üste 2. şampiyonluk sevincini yaşayacak. Ayrıca mücadelede 2 gol atılması durumunda taraftarlar Vodafone'daki 100. golü izleyecek.​

OSMANLI İLE 14. RANDEVU​
Beşiktaş, sezonun son maçında Osmanlıspor'u ağırlayacak. Ligde daha önce 13 kez karşılaşan iki takımdan Kartal'ın 8, Osmanlı'nın 2 zaferi var. 3 maç berabere bitti.​

DOLMABAHÇE'DE BÜYÜK ÜSTÜNLÜK​
Beşiktaş, lig, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası da olmak üzere Dolmabahçe'deki statta toplam 29 kez rakiplerini konuk etti. Bu maçların 21'ini kazanan siyah-beyazlılar, 7 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş, stadındaki tek yenilgisini Türkiye Kupası çeyrek finalinde F.Bahçe karşısında aldı. Geçen sezonun son bölümünden itibaren stadında 19 lig maçına çıkan Beşiktaş, 15 galibiyet ve 4 beraberlikle 49 puan topladı.

LnPGpJ.jpg


fotomac
 

LaiLa

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 May 2015
Konular
1,822
Mesajlar
5,290
MFC Puanı
6,400
Tebrik ediyoruz bir GS li olarak BEŞİKTAŞ'I :)
 
Üst