Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Samsung Galaxy S4'te 5 İnçlik 1080p Ekran Olabilir

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • Üyelik Tarihi
    27 Kas 2009
  • Mesajlar
    24,120
  • MFC Puanı
    79
Samsung'un çok satan Galaxy S3'ünden sonra yeni Galaxy neler getirecek? CES 2013'te görünen yol haritasına göre işte yeni Galaxy.

samsung-galaxy-s4-te-5-inclik-1080p-ekran-ola-4252417_o.jpg


Geçtiğimiz hafta düzenlenen CES 2013'te, Samsung'un yol haritası da görünmüştü. Bu yol haritası, Samsung'un yeni Galaxy model telefonunun detaylarını da gösteriyor olabilir.

Samsung, fuarda gösterdiği 1080p'lik 4,99 inç boyutundaki ekranı, yeni bir telefonda kullanabilir.

Yeni nesil ekran, 2013'ün ilk çeyreğinde üreticilere gönderilmeye başlanacak. Samsung yeni OLED ekranda %25'lik güç tasarrufu özelliği kullandığını da belirtiyor. Böylece pilin kullanım ömrü %50 oranında uzayacağı söyleniyor.

Yol haritasında görünenlere göre Galaxy S4'ün bu ekranla piyasaya sürüleceği öngörülüyor. Cihazın önümüzdeki Mayıs ayından önce görücüye çıkması bekleniyor.

CES fuarında firma, bükülebilir ekranı Youm'u tanıtmıştı. Söylentiler ise Galaxy S4'ün kırılmaz bir ekrana sahip olacağı yönünde.
 
Üst Alt