• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Samsung'dan Galaxy O5 Geliyor

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Poy79b.jpg



Android telefon pazarının lideri Samsung, satışlarını arttırdıkça daha fazla model ile karşımıza çıkıyor. Metal kasaya geçişi sonrası hızla yükselen marka, Galaxy Note, S, A, E, J serilerinden sonra, şimdi de giriş seviye Galaxy O serisi ile karşımıza çıkıyor. Galaxy E ve Galaxy J serilerinin altında konumlanacak Galaxy O serisinde yer alacak Galaxy O5 modelinin özellikleri de kısa süre önce ortaya çıktı.

Samsung Galaxy O5 özellikleri
Geekbench veritabanında SM-G550 kod adı ile görünene Galaxy O5 özellikleri ise 5.0 inç HD ekran, Full HD video çekebilen 8 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kamera, 1.3 Ghz hızında 4 çekirdekli Exynos 3475 işlemci, Mali-T720 grafik işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili depolama alanı ve Android 5.1 Lollipop işletim sistemi şeklinde.

Tasarım detayları ve şimdilik ne zaman duyurulacağı belli olmayan Galaxy O5, muhtemelen önümüzdeki haftalarda daha net fotoğraflar ile karşımıza çıkacak ve yine muhtemelen Ekim-Kasım ayları içerisinde tanıtılacak.
 
Üst