• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlarından beklentisi büyük

Pamira

Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
22 May 2019
Konular
2,801
Mesajlar
9,706
MFC Puanı
60,560
Son bilgilere göre Samsung'un bu teknolojiden yüksek beklentileri var. Samsung, 2023 yılının sonuna kadar premium satışlarının %20'sini katlanabilir telefonlardan yapmayı hedefliyor.

Premium akıllı telefon satışı, tüm diğer modellerden daha fazla satılmasından daha önemlidir çünkü şirketlerin çoğu gelirini bu yüksek kaliteli cihazlardan elde eder. Örneğin, yıllarca Samsung'dan daha az birim satmasına rağmen Apple daha çok para kazanıyor. Bunun nedeni, Galaxy M ve A serisi gibi giriş seviyesi veya orta seviye modelleri satmak değil, amiral gemisi ürünleri satmaktır. Şimdi Samsung, katlanabilir akıllı telefonları satmak yoluyla aynı başarıyı elde etmek istiyor.

Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlarından beklentisi büyük

Samsung Electronics'in mobil işlerin başında bulunan Roh Tae-moon, kısa bir süre önce düzenlediği bir toplantıda şirketin planları hakkında bazı yorumlarda bulundu. Tae, 2023'ün onlar için çok önemli olduğunu belirterek "Samsung, daha fazla katlanabilir telefon satmayı hedefliyor" dedi. Hedefleri, bu katlanabilir telefonların dünya genelinde toplam Galaxy akıllı telefon satışlarının %20'sinden fazlasını oluşturmak.

“Bu yıl Samsung için çok önemli. Katlanabilir telefonları popüler yapmak istiyoruz” diyen Roh, birkaç yıl içinde Samsung'un dünya genelinde her yıl "100 milyon katlanabilir telefon" satabileceğini belirtti. Bu rakamlar, telefon sektörünü inceleyen birçok firmanın raporlarından geliyor.

2025 yılına kadar Samsung, akıllı telefon satışlarının yarısının katlanabilir modellerden gelmesini planlıyor. Bu, katlanabilir telefonların, şirket için Galaxy S serisi kadar önemli olacağı anlamına geliyor. Şirket, katlanabilir telefon pazarında zaten önde gelen bir konumda. 2022'de Samsung, küresel katlanabilir telefon pazar payının muazzam %77'sine sahipti. 2027'ye kadar 48.1 milyon birime ulaşması beklenen bir pazar için bu büyük bir başarı. Ancak, şirketin bu başarıyı gelecekte sürdürüp sürdüremeyeceği henüz belirsiz.
 

Winter

Forum Yöneticisi
Üyelik Tarihi
20 Haz 2022
Konular
176
Mesajlar
4,427
MFC Puanı
41,820
Katlanan telefonları bir türlü sevemedim ..
 

_bigguy_

Süper Moderatör
İçerik Üreticisi
Üyelik Tarihi
9 Eyl 2022
Konular
22
Mesajlar
4,486
MFC Puanı
41,560
Elinize emeğinize sağlık 👍
 
Üst