• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Güncel Samsung’un yeni bütçe dostu modeli Galaxy A14 4G’nin özellikleri netleşti

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bir taraftan amiral gemisi modelleri için çalışırken, diğer bir taraftan ise bütçe dostu modeller üretmeyi ihmal etmiyor.​

Samsung eğer bugün dünyanın en büyük teknoloji markalarından biriyse, hele hele akıllı telefon sektöründe tek başına bir çınar pozisyonundaysa, bunun en önemli sebebi her bütçeye hitap eden akıllı telefon modelleridir. Her ne kadar bu konuda başta Oppo ve Xiaomi olmak üzere pek çok Çinli marka kendisine rakip olarak ortaya çıkmış olsalar da, yine de sektörün liderinin Samsung olduğunu söylemek gayet mümkün.

İşte bu konumunun verdiği avantajla, ardı sıra yeni bütçe dostu akıllı telefon modellerini piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy A14 5G modelinden sonra şimdi de Galaxy A14 4G modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yakın zamanda raflardaki yerini alması beklenen bu yeni telefonun en kilit özelliklerinden bazılarının sızdırıldığını da belirtelim.

Son paylaşılan bilgilere göre, Galaxy A14 4G modeli gücünü MediaTek Helio G80 yonga setinden alacak. Bu işlemci kümesini 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ile desteklemesi beklenen telefon, bu sayede Geekbench testlerinden de son derece yüksek puanlar almış. Eğer sızıntılar doğruysa, Galaxy A14 4G modeli tek çekirdek testinden 1668 puan, çoklu çekirdek testinden ise 5284 puan alarak iddialı bir giriş seviyesi modeli olduğunu göstermiş oldu.
 
Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
Çok bütçe dostu olduğu için fiyatı yok 😄
 
Üst