- Forum Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay
Siz kim? İkiniz kim? Sen sensin de ikinci kim? Arkadaşlık mı hah"Sizin ikinizin arasında gerçek bir arkadaşlık bağı var..."
Evveettt?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kim? İkiniz kim? Sen sensin de ikinci kim? Arkadaşlık mı hah"Sizin ikinizin arasında gerçek bir arkadaşlık bağı var..."
Evveettt?
@Tokyo m tabi ki bu da soru mu??Siz kim? İkiniz kim? Sen sensin de ikinci kim? Arkadaşlık mı hahkurabiye seni kandırmış
![]()
Takip etmicim artık seni bütün dedikodu heyecanımı yerle yeksan ediyorsun hıh?@Tokyo m tabi ki bu da soru mu??
Ama ama ama kıyma bana??Takip etmicim artık seni bütün dedikodu heyecanımı yerle yeksan ediyorsun hıh?
Zabahın körü gelmişim malzeme var mı diye güzellik uykumu bölmüşüm bunlar için mi hıııo?Ama ama ama kıyma bana??
Bu saatte nerde bulacaksın dedikoduyu hele de burada bulmak zor??Zabahın körü gelmişim malzeme var mı diye güzellik uykumu bölmüşüm bunlar için mi hıııo?
Bızımla degılsın poziBu saatte nerde bulacaksın dedikoduyu hele de burada bulmak zor??
Dün akşam öyle demiyordun??Bızımla degılsın pozi![]()
Dün dündür bugün bugündürDün akşam öyle demiyordun??
Bunu bana biri daha söylemişti ama kim???Dün dündür bugün bugündür![]()
Kurabiye de sıcaklardan saçmalıyor bizim küre gibi??"Aşk herşeyi fetheder..."
Hay senin aşkına sabah sabah.![]()