• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şans Kurabiyesi Ne Diyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Asrevya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süs köpeği diyemi.sevecen :)

Bilgi - İnanç - Eylem

estf erkek milleti için öyle demedim :) arkada kalınca ego yapıyorlar ... önde tutunca şımarıyorlar onun için erkek yanında omuz omuza el ele sevilmeli anlamında dedim hacı abi :)

estf erkek milleti için öyle demedim :) arkada kalınca ego yapıyorlar ... önde tutunca şımarıyorlar onun için erkek yanında omuz omuza el ele sevilmeli anlamında dedim hacı abi :)
Ha ozsman tamam :)

Hacı abla işlerin mişlerin bittimi. Artık boşmusun? Dans edermiyiz artık.işim var ablamla :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Ha ozsman tamam :)

Hacı abla işlerin mişlerin bittimi. Artık boşmusun? Dans edermiyiz artık.işim var ablamla :)

Bilgi - İnanç - Eylem

işlerim hep var ama zaman ayırıp geliyorum hep :) dans ederik hacı abi ayagıma basmadıgın sürece sorun yok :D bastıgın an topuklu ile deşerim parmaklarını :D

işlerim hep var ama zaman ayırıp geliyorum hep :) dans ederik hacı abi ayagıma basmadıgın sürece sorun yok :D bastıgın an topuklu ile deşerim parmaklarını :D
Yok ben öyle dans etmem hacı abla bizim dansımız fikirkerle, düşüncelerle, kalemle yazıyla :)

Ozaman arada özgün yazmaya ne Derdin konu bazlı :)

Bilgi - İnanç - Eylem

"Göz aydının var..."

Yok ben öyle dans etmem hacı abla bizim dansımız fikirkerle, düşüncelerle, kalemle yazıyla :)

Ozaman arada özgün yazmaya ne Derdin konu bazlı :)

Bilgi - İnanç - Eylem

Heee desene dans başka :D onun dansını yapar halayını bile çekeriz:D sen başı cek ben takiplerim seni:)

"Büyük hayalleriniz, beklenmedik bir anda aniden gerçekleşecek..."

Dikkkatli olun, herkese inanırsanız sonunda pişman olabilirsiniz..."

biliyorum tamam 3 tane kye ne gerek vardı ki?

Dikkkatli olun, herkese inanırsanız sonunda pişman olabilirsiniz..."

biliyorum tamam 3 tane kye ne gerek vardı ki?

Gözünün önüne bak diyo aklını başına devşir inanma herkese diyo 3 tane koymuş anca dikkat edersin diye:D ömrümü yidiniz daltonlar:D

Gözünün önüne bak diyo aklını başına devşir inanma herkese diyo 3 tane koymuş anca dikkat edersin diye:D ömrümü yidiniz daltonlar:D
Evde kalmış daltonlar bunlar :)

Bilgi - İnanç - Eylem

"Sevilmek istiyorsan, sevginin değerini iyi anlamalısın..."

"En sonunda herşey bilinir olur, bu nedenle bir şeyi saklamak sana yakışmıyor..."

"Geleceğinde seyahat gözüküyor..."

Geri