• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Satılık Az Kullanılmış Kaynana

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
İngiliz tabloid gazetesine The Sun’ın haberine göre 42 yaşındaki Steve Owen kendisinden sadece 8 yaş büyük olan kaynanasını "garip ürünler" kategorisinde "kullanılmış" olarak niteleyerek açık arttırmaya çıkardı.

Eşi Tracey ile evlendikten sonra kaynanası Caroline Allen’in 27 yıldır yaşadığı Amerika’daki evini terk ettiğini ve İngiltere’ye giderek kendi sokaklarında bir eve taşındığını söyleyen Owenkaynanasına açık arttırma açılışı için 1 sterlin fiyat biçti.

İşsiz olduğu bildirilen Steve Owen siteye de "Bu yaşlı bir kaynana ve 1980 yılından bu yana kullanılmadı. Amerika’dan geldi. Onu buradan alıp götürecek bir adam arıyorum. Yaşına göre pek de kötü değil. Ev hayvanları ile iyi geçinir yemekle arası iyidir" şeklinde bir not düştü.

Steve Owen The Sun gazetesine yaptığı açıklamada da kaynanasını satışa çıkarırken çok ciddi olduğunu söyledi ve "Her gün evime gelip beni değiştirmeye ve daha düzenli yapmaya çalışıyor. Umarım biri onun ellerini benim üstümden çekebilir. O bekar ve kötü de görünmüyor" dedi.

Öte yandan satışa çıkarılan kaynana Caroline ise"O söz dinlemeyen bir tembel. Değişene kadar dırdırı bırakmayacağım. Bu benim görevim" dedi.

Damadının kendisine 1 sterlinlik bir açılış fiyatı belirlemiş olmasının hoşuna gitmediğini söyleyen Caroline Allen "En azından 100 sterlinden başlatsaydı" diye konuştu.


7 Nisan 2006 - Hurriyet
 
Üst