• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

'Saygı Duyulması Gereken Taraftarı Var'

AlaaddinKaraca

Hail Satan
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 1 Ay
Eskişehirspor'un genç yeteneği Alper Potuk, Spor Toto Süper ligin 32.haftasında Eskişehir Atatürk Stadın da oynanacak olan Eskişehirspor - Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Potuk, yaptığı açıklamada;

Beşiktaş maçı her takım için zorlu bir karşılaşma olmuştur, bizim içinde bu maç zorlu olacak. Her ne kadar zorlu bir kaşılaşma olsada kendimize güvenimiz üst seviyede bundan dolayı bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Beşiktaş karşısında oynamak her zaman benim için zor olmuştur büyük bir kulüp ve saygı duyulması gereken bir taraftarı var. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'a karşı oynayamamıştım bu maçta kendimi kanıtlayacağım ve takımıma en iyi şekilde katkı yapacağım.

Bu maçı Beşiktaş'a karşı kendi sahamızda yapacağız bizim taraftar ve saha avantajımız var bunları iyi kullanmamız gerektiğini biliyoruz ve son gücümüzle kullanmaya çalışacağız. Beşiktaş karşısında ben ve arkadaşlarım takımımız adına iyi bir futbol sergileyerek 3 puanı alacağız.

Geri