• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seksenler 18. Bölüm Özeti

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jade

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
13 Yıl 6 Ay
Mesajlar
7,562
Tepkime puanı
2,190
İş yerinde grev olan ve bunun üzerine grev gözcüsü olması istenen Fehmi, bunu Rukiye’ye çaktırmadan nasıl yapacağını kara kara düşünmektedir… Öte yandan Rukiye ise Ahmet’in kısmetinin kapalı olduğunu düşünerek ona kurşun döktürmek istiyor, Ahmet’i ikna etmenin yollarını arıyordur.
Sinemaya gitmek isteyen ancak Fehmi’den nasıl izin alacaklarını bilemeyen Gülden ve Nazlı’nın tek çaresi Gülden’e sırılsıklam âşık olan Ahmet’tir. Gülden’le sinemaya gitmek isteyen Ahmet, babası Fehmi’den izin alıp bu durumu lehine çevirebilecek midir?
Almancı kuzeni Şahin’le birlikte Almanya’ya gidip, orada çalışmak isteyen Çağatay’ın önündeki tek engel olan babası Fehmi’den izin alıp alamayacağı merak konusuyken, Niyazi’nin mahallede ev bulması, Ergun’u adeta içinden çıkamayacağı bir sorunun içine atar..
 
Geri
Üst