• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dejavu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dejavu

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 2 Ay
Selam forum. Uzun yıllar oldu girmeyeli, kimse kalmamış yav :)
Eskilerden 2-3 kişi gördüm. Hatırlayan çıkacakmı bakalım :)
Serdar ben. 29 yaş. Eskişehirliyim :)

Hoşgeldin aramıza Dejavu keyifli forumlar.

Hoşbuldum teşekkürler. Kimseler yok? Ne oldu buraya böyle. Aslında aktifler var ama yazmaya çekiniyorlar :)

Çekinmek değilde herkesin işinden dolayı zamanı olmuyor, sorumlulukları artıyor ve buraya ayrılan zaman azalabiliyor. :s24:

Merhaba , hoş geldiniz. keyifli forumlar dilerim.

hoşgeldin aramıza yanlış hatırlamıyorsameskişehirli bir serdar vardı benim zamanlarımda ama nicki bu değildi diye hatırlıyorum.

dün ne yedin de valla hatırlamıyorum yaşlılık :D Hoşgeldin :) daha fazla foruma takılıp kendini hatırlatablirsin :p

hoşgeldin aramıza yanlış hatırlamıyorsameskişehirli bir serdar vardı benim zamanlarımda ama nicki bu değildi diye hatırlıyorum.

Şifre vs. hatırlamıyorum ki Cem :)
Sezen anasayfada sol üstte mesaj sayıları var. Orada bi Sehri_Ask var. :))

Hoşbuldum teşekkürler.

demekki tanıdığım serdarsın :) şimdi vereyim sana şifreni de yanlış anlamazsan mail yada senin olduğunu ispatlayacak birşey gösterirsen nickine yine kavuş:)

Özelden yazdım kanka :)

ulen ne adamsın vallah defalarca düşündüm nerde bu diye neyse veriyorum ayarı birazdan:)

Geri