Pharsa
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 210
İyi akşamlar ben hazal 
Yukarıdaki mesajını bahane ederek, forum hakkında kısa özet bilgi geçeyim.Teşekkür ederim hoş bulduk![]()
Valaa tebrik ediyorum abi bizi güzel bir şekilde ozetleyip tanititn ??Yukarıdaki mesajını bahane ederek, forum hakkında kısa özet bilgi geçeyim.
1.Forum'da "hanım üyelerinin" ağırlıkları fazla.Yani bu forum'un ağırlık üyesi hanımlar, bu yönden çok şanslı olduğunu söylemek isterim.Kadın dayanışması "en üst" düzeyde...(bu da iyi bir durum yeni bir üye için)
2.Forum'un öne çıkanları (bana göre)
Forum'un ağır abisi : @Herkül
Forum'un ağır ablası @Sezen
Forum'un Şahinleri :
Sağ Kanat Şahini : @StigmatA (bir keresinde beni forum'dan atmıştı , yani pençe'yi geçirmişti bana....)
Sol Kanat Şahini : @MFC (eski forum ismi daha karizmatik ve akılda kalıcıydı ( @SouL))
Forum'un Keskin Pusatı : @Pozitivizm
Forum'un Meleği : @Sindy
Forum'un Mütevazi Üyesi : @Simurg
Forum'un Gizeml Üyesi : @Ragnar
Forum'un Kibar Üyesi : @eiSy
Forum'un Sevimli Üyesi : @LastLove (Not: Kendisi, bizim forum için Kardeşlik olur...)
Forum'un Hayalet Üyesi Ve Kurucu Lideri : @Pisadam (kendisi aynı zaman da bizim Akçakoca'lı hemşerimiz'dir.Selam olsun ona....!!!)
Ve.... Ve....
Forum'un asi-kavgacı-fanatik-matrak Üyesi : @TRWE_2012
Bilgisayar , İşletim Sistemleri Ve Yazılımlar hakkında bir sorunun olursa, hemen bana mesaj atarsın (forum da , forum konusu açarsın) yardımcı oluruz inşallah....
Evet , sana forum'un özet bilgisini geçtim....İyi eğlenceler
02 Haziran 2020 tarihinde üye olan bir forum üyesinin, forum'a nasıl adapte (uyum sağlama) olduğunun da kanıtı'dır bu yukarıda özet bilgilendirme....Valaa tebrik ediyorum abi bizi güzel bir şekilde ozetleyip tanititn ??
Bnde seni buranın demir baş modlarından biri olarak görüyorum biz yokken gözümüz arkada kalmıyor .)02 Haziran 2020 tarihinde üye olan bir forum üyesinin, forum'a nasıl adapte (uyum sağlama) olduğunun da kanıtı'dır bu yukarıda özet bilgilendirme....
Allah (c.c) razı olsun ama gene de forum içi davranışlarımız'da ve mesajlarımızda (kendi adıma konuşuyorum) "İhtiyatlı-Ölçülü" olmakta fayda vardır.İnsanın başına ne zaman, nereden bir şey geleceği belli olmaz....Bnde seni buranın demir baş modlarından biri olarak görüyorum biz yokken gözümüz arkada kalmıyor .)
Evet, doğru....Ve bu olumsuz durum bana çok koymuştu..... Çok üzülmüştüm çok, ama sonra bir şekilde geri geldik.... ve buradayız....Evet atmıştım doğru bssjjsksk