• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kerem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kerem

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
8 Yıl 1 Ay
Merhaba arkadaşlar ismim Kerem. Odrii nicki biraz garip biliyorum ama KeReM isminde bir nickle daha girmeye çalıştım giremeyince odrii ye mecbur kaldım. Biraz zaman geçsin nick değişim talebinde bulunurum artık. :) Bir süredir forumda geziyorum çok güzel bir ortamınız var. Ben çok aktif olacağımıın sözünü vereyemeyeceğim ama zaman buldukça aranızda olurum, sizlerde kabul ederseniz tabiki. Zamanla dahada tanışırız zaten. :)

Hoşgeldiniz keyifli forumlar ;)

Hoşgeldin Kerem odrii,
MegaForum Ailesine katılmana çok sevindik, umarım tüm düşüncelerin gerçek olur. Keyifli zamanlar geçirmeni dilerim.

@odrii hoşgeldiniz keyifli forumlar. KeReM nickini istiyorsanız verebilirim.

Hoşbuldum teşekkür ederim :s52:

@odrii hoşgeldiniz keyifli forumlar. KeReM nickini istiyorsanız verebilirim.

Tutarsız bir karar olacak ama KeReM @ adında bir hesabım daha vardı ve o hesapla girişte sıkıntı yaşadığım için StigmatA 'ya bu hesabı silmesini rica etmiştim. Eğer ASCII karakterde sıkıntı olmayacaksa aynı adla değiştirebilirsiniz, sıkıntı olacaksa KeReM olarak değiştirirsenizde çok sevinirim.

aramıza hoşgeldin umarım keyifli vakit geçirirsin

Aşçı karakterle girişlerde sıkıntı oluyor evet odrii

Hoşbuldum teşekkürler.

Geri