• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Selin Ciğerci, Cinsiyet Değiştirme Uygulamasıyla Yeniden Erkek Oldu

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
Kayıtlı Üye
Konum
Bugün varsınız, yarın ben istersem.
Forum Yaşı
7 Yıl 3 Ay
Mesajlar
5,682
Tepkime puanı
1,080
Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan sosyal medya fenomeni ve DJ Selin Ciğerci, bir uygulamanın filtresini kullanarak yeniden erkek görünümüne girdi.

Instagram hesabında 2 milyon takipçisi bulunan Selin Ciğerci, bir uygulamanın filtresiyle erkek oldu. Selin Ciğerci erkek olarak çektiği filtreli videoyu Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı.

sosyal-medya-fenomeni-selin-cigerci-cinsiyet-12083095_1667_m.jpg


"SİZ GÖRÜN DİYE YAPTIM"

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci paylaşımında, "Hanımlar beğendiniz mi? Ay sakın beğenmeyin. Hiç öyle bir halim yok. Bir ileri bir geri, oradan oraya deli dana gibi... Yaptık işte herkes yaptı diye. Gerçi ben çok merak etmiyordum ama siz görün diye yaptım" ifadelerini kullandı.

sosyal-medya-fenomeni-selin-cigerci-cinsiyet-12083095_9778_m.jpg
 
Pisadam senin nick neden öyle renkli :p
 
Öylemi oldu sormak istedim seni burda görünce burda yazdım burak bey yakışmış :p
 
Ya ben zaten erkek olduğunu bilmiyordum inanamadım ilk duyduğumda. Bayağı kız işte yani.:D
 
Tamam homofobik olmayalım ama üstümüze üstümüze geliyorlar ;)
 
Geri
Üst