• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

"Sen ne biçim bir adamsın!"

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
"Sen ne biçim bir adamsın!"
F.Bahçe'nin yaramaz çocuğu, Rusları öyle bir oyuna getirdi ki

Fenerbahçe'de satış listesine konulan Emmanuel Emenike'nin, kendisine talip olan Lokomotiv Moskova kulübünü pazarlıkta elini güçlendirmek için oyuna getirmeye çalıştığı iddia edildi.

800 BİN EURO FAZLA SÖYLEDİ
N'Doye'yi Hull City'ye satan Rus ekibi, Senegalli forvetin yerini Fenerbahçe'nin satış listesine koyduğu Emenike ile doldurmak için harekete geçti. Ruslar , Nijeryalı futbolcuya istediği yıllık ücreti sordu. İddialara göre Emenike, "Fenerbahçe bana yıllık 3 milyon euro ödüyor. 3.5 milyon euro verirseniz gelirim" dedi. Ancak Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayan Lokomotiv Moskova idarecileri, golcü futbolcunun Fenerbahçe'den 3 milyon euro değil, 2.2 milyon euro garanti ücret aldığını öğrenince şaşkına döndüler.

'SEN NE BİÇİM BİR ADAMSIN!'
Bunun üzerine Lokomotif Moskova yetkilileri, "Bu ne ciddiyetsizlik! Bize kazandığın parayı yalan söylüyorsun. Sen ne biçim adamsın!" sözleriyle Emenike'ye sert tepki gösterdi. Rusların, kendilerini kandıran Emenike'nin transferinden vazgeçtiği bildirildi. Fulham'lı Mitroglou'nun transferinde takasa gitmesi beklenen Emenike'ye Rusya kapısının tamamen kapandığı belirtildi.
 
Üst