• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sen sus istatistikler konuşsun

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
İstatistikleriyle övünen İsmail Kartal, Ersun Yanal'ın gerisinde kaldı. Her puan kaybında, “Elimizden geleni yaptık, istatistiklere göre farklı kazanmamız gerekirdi” diyen F.Bahçe’nin hocası İsmail Kartal, selefi Ersun Yanal’ın mirasını yedi

Galatasaray maçını kazanarak zirveye tutunan, Gençlerbirliği yenilgisiyle rakiplerinin gerisine düşen Fenerbahçe'de rakamlar da geriye gidişi kanıtlıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın her puan kaybından sonra, "Rakamlara bakın. Bu maçta kayıp yaşamak futbolu adaleti adına ayıp" türünden sözler söylemişti.

ARTISI DİEGO, EKSİSİ ÇOK!
Berabere biten iki Trabzon maçı, Akhisar yenilgisinde bu konu sıkça gündeme gelmişti. Kartal, Gençlerbirliği yenilgisi sonrasında ise, "Mazeretimiz yok, günümüzde değildik" diye konuşmuştu. KARTAL'ın sözleri bir itirafın habarcisiydi. Çünkü tecrübeli hocanın çok övündüğü rakamlar artık tersini gösteriyor. "Yanal'ın mirasını tüketti" de denebilir. Kartal'ın devraldığı Fenerbahçe'de geçen yıldan artı olarak yıldız oyuncu Diego var. Sonuçlar tam bir hayal kırıklığı. Ersun Yanal ile geçen sezon 24 hafta sonunda 51 gol atan Fenerbahçe, Kartal ile aynı sürede 39'da kaldı. Bu rakam son 20 yılın da "kısırlık" rekoru oldu. Futbolcuların koşu mesafeleri düştü, sprint sayıları ve hızı geriledi.

İŞTE BÜYÜK FARKLAR
-Yanal döneminde futbolcuların vücut yağ oranı 7.38'di, şu anda 8.15. Yani hepsi kilo aldı, yağlandı.
- 21 km. hızın üzerindeki yüksek koşularda Yanal rakiplerine fark atıyordu. İsmail Kartal'ın takımı şimdi rakiplerinin bile gerisinde kaldı.
- Yanal döneminde topa sahipken futbolcuların yüksek şiddetli koşuları 4 bin 894 km'ye kadar çıkıyordu. Şimdi ise 3 bin 168'e indi.
- Ersun Yanal ile Fenerbahçe 110 bin km koşarken, şu anda toplam koşu mesafesi 100 binlere düştü.
 
Üst