• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Senden Sonra Kim Yazar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geldim bende
Forumun bütün kızları gelsin :sirine

StigmatA onu yatırıp bayılana kadar gıdıklayacam onu istiyo o :D trip yapiyo bana :p

ArtemiS 'cim hala buradayım :D
LiyA 'mm dadlum, baglavam , dondurmam gel bura :D

wayy bak sen şuu fırlama cimcimeye :D beni etikteyip deli edecek haa :D StigmatA sence bu cadı beni tanımıyo bence dimi :D neler yaparım biliymi ki :D

haha evet Sezen tanımıyor. LiyA bak sezene dur desende eğer sen acı çekyiosan hayatta durmazzzç çıldırtmasını çok sever ve kurtuluşş yok:D

wayy bak sen şuu fırlama cimcimeye :D beni etikteyip deli edecek haa :D StigmatA sence bu cadı beni tanımıyo bence dimi :D neler yaparım biliymi ki :D

İftara toplantı var gitmem lazım yoksa sen görürdün etiket alıntı beğenme nasıl olurdu :))

StigmatA abişim anlat sezene benim neler yapabileceğimi :D

ah be sezenim durgun zamanlarımdasın :D coşturmayın beni yıkarım bu forumu :kiskis

hea evet bide o kısmı var.. alem delisidr LiyA heyy gidi heyy kurşuna kafa atmışlığı var:p

sakin şampiyon :D ben yaşlı bir hatunum heyecan yaptırma bana LiyA :D yıkam forumu gerek bize daha :D

dhsahduu tamam barıştığınıza göre benden sonra değişiklik olsun Sawyer yazsın

hahah nerdne geldi aklına şimdii gerç hoş artık buranında çoğu benim ordan:D

Geri