• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Senden Sonra Kim Yazar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Sezen patroniçem sen çok güzel yazıyormuşsun öyle duydum???
Az sivri uçlu kalemle yazıyorum ama olsun sonuçta kalemi batırmıyorum:D
@ReiS e gel yaz desem pireler uçusuyo sırtında şimdi :D @Herkül abi gel desem torun tepesinde dedoşş diye oynuyorlar :) @StigmatA gel desem yatakdan yuvarlanmış gibi 5 karış suratla huysuz gelir :D @Satürn gel desem temizliğe başlamıştır kimi çağirim ha kimi sen söyle @Pozitivizm :D

@ReiS e gel yaz desem pireler uçusuyo sırtında şimdi :D @Herkül abi gel desem torun tepesinde dedoşş diye oynuyorlar :) @StigmatA gel desem yatakdan yuvarlanmış gibi 5 karış suratla huysuz gelir :D @Satürn gel desem temizliğe başlamıştır kimi çağirim ha kimi sen söyle @Pozitivizm :D
Çok güzel özet olmuş??
Mmm madem benim söylemem için ısrar ediyorsun? O zaman tabi ki de
@Tokyo mm canım yazsın???

Herkez sen gi bi boş gezenin boş kalfası mı :D

Geri