• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Senden Sonra Kim Yazar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
StigmatA yazıyorum :f19:
200 torba çimento :f29: 20 kamyon çakıl - 30 kamyon ince kum 50 tane kapı ::u21:

StigmatA daha yazayım mı sen devam eder misin patroncum:f26:

hahahaha Sezen iş kadını oldun vallahi iyice unuttun bizi ben anlamam gireceksin kabul etmiyorum bukadar az. bizde çalışıyoruz ama bak burdayız

hahahaha Sezen iş kadını oldun vallahi iyice unuttun bizi ben anlamam gireceksin kabul etmiyorum bukadar az. bizde çalışıyoruz ama bak burdayız

sizi unuttugum gün gözlerim şaş olsun dadlum patroncum:s7: hele seni hec unutmam:s22: fırsat buldukca dalıyorum buraya zaten hani sen beni özlemmişsin :D özleyenler hemen çay ikram etmiş bana Buka and Herkül abişim and @ Alaska and LibertA ölsem gözüm acık gitmicek bana kave ısmarlamıs liberta :D

sizi unuttugum gün gözlerim şaş olsun dadlum patroncum:s7: hele seni hec unutmam:s22: fırsat buldukca dalıyorum buraya zaten hani sen beni özlemmişsin :D özleyenler hemen çay ikram etmiş bana Buka and Herkül abişim and @ Alaska and LibertA ölsem gözüm acık gitmicek bana kave ısmarlamıs liberta :D

Hemen iç soğutma zehirin etkisi azalıyormuş soğuyunca :D

Geri