• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Senden Sonra Kim Yazar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beni çagıran dünya gözelleri geldim, yazdım ve kalemi mum a bıraktım :D

Geldim barim:D Buka gelsin yazsın

Bukaaaaa nerdesiiin Sezen seni çagırıyor duymuyon mu? :s46:

Aferim gıs ne ses varmış sende :D en gıymatlı 1 numara cadı daltoncum:D şimdi de Buka ya cemkir gelsin onuda ösledim:D

Böyle bir etkim var işte :u21:
Allahım iyiki varım :D
Şimdi de sıra Bukada o da artık kanatlanıp uçmayı bulacak :D

Şımaracam şimdi kendimi zor tutuyorum. :D
En gıymatli 1numara burada olabilir ama dalton grubumuzun kurulması lazım eksiğiz böyle olmuyor. Duyulsun Bukaaa koş gel :zipzip:

Ne çok Buka yazmışsınız :s64: Bende sizi seviyorum kuzular :s81:
Ancak bakabildim :s98:

Sezen kimbilir nerede piknik yapıyor yazamaz akşama kadar o....

Buka yazar ama,

Buka da piknikte belki abi ne biliyorsun? Belki bir arı tarafından ısırılmışımdır.. yazamadim.. :D

StigmatA abiim yazar bence

Buka da piknikte belki abi ne biliyorsun? Belki bir arı tarafından ısırılmışımdır.. yazamadim..

Buka geçmiş olsun, Demek Sezen 'le birlikte piknikteydin ,
ama bizi hiç davet eden olmadı. Neyse alacağınız olsun ilk haftasonu pikniğine sizi davet ediyorum, haftasonuna kadar birşey yemezsiniz artık... :p:s82:

StigmatA kayıplardasın yine hadi yaz bakalım...:s99-2:

Herkül abi valla dün evden kımıldayamadım pinkik kim biz kim :) çocukların sınav haftası diye evde pinekliyoruz 2 haftadır benim yerime de siz gezin bari :) Buka sen arıyı sokar orasını burasının şişirisin gıs :D
StigmatA yatakdan ayrılamıyor galiba uykucu patron :D

Buka geçmiş olsun, Demek Sezen 'le birlikte piknikteydin ,
ama bizi hiç davet eden olmadı. Neyse alacağınız olsun ilk haftasonu pikniğine sizi davet ediyorum, haftasonuna kadar birşey yemezsiniz artık... :p:s82:

StigmatA kayıplardasın yine hadi yaz bakalım...:s99-2:

Ah canım abim teşekkür ederim. Sen birtanesin. Tabiki geliriz pikniğe :zipzip:
:f39:

Herkül abi valla dün evden kımıldayamadım pinkik kim biz kim :) çocukların sınav haftası diye evde pinekliyoruz 2 haftadır benim yerime de siz gezin bari :) Buka sen arıyı sokar orasını burasının şişirisin gıs :D
StigmatA yatakdan ayrılamıyor galiba uykucu patron :D

Sezen cim desene beraber piknikteydik diye, hani arılar vardı falan :p haftasonu pikniğe davetliyiz (sus) :s6:

StigmatA abi yazman farz oldu artık :D

Geri