• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevdiğiniz bir arkadaşınız sizi bir başkasının yanında küçük düşürseydi ne yapardınız?

Bunu daha önce çok sert bir şekilde yaşadım :D
O an bir şey yapmadım, neden onun gibi olayım çünkü. Yalnız kaldığımızda açık açık neden böyle yaptığını, bunun yanlış olduğunu söyledim. Bir kusur var ise bize düşen onu örtmektir, açmak değil

Bunu daha önce çok sert bir şekilde yaşadım :D
O an bir şey yapmadım, neden onun gibi olayım çünkü. Yalnız kaldığımızda açık açık neden böyle yaptığını, bunun yanlış olduğunu söyledim. Bir kusur var ise bize düşen onu örtmektir, açmak değil
Katılıyorum, çok olgun bi davranış @kuslarabenzer ?
Saygılarımı ve takdirimi iletiyorum:)

Son düzenleme:
Misilleme yapardım.

Düzgün bir şekilde uyarırdım tabi öncesinde alaycı bir şekilde gülerdim.

Bakışla anlatmak, açıkça dile getirmekten imtina etmekle doğrudan ilintilidir..
Ben mimiksiz, jestsiz yapılan tavırları çok daha güçlü buluyorum..
İlk olarak uyarı mahiyetinde sert bakışlar, eğer devam ederse kılıçtan keskin sözlerime maruz kalır.,)

İlk olarak uyarı mahiyetinde sert bakışlar, eğer devam ederse kılıçtan keskin sözlerime maruz kalır.,)
Bende şu an o bakışları görüyor gibiyim?
Çok iyi anlıyorum desem, haklısın desem, kesinlikle sana katılıyorum desem yırtarmıyım söyleyebileceğin muhtemel sert sözlerinden ?

Bende şu an o bakışları görüyor gibiyim?
Çok iyi anlıyorum desem, haklısın desen, kesinlikle sana katılıyorum desem yırtarmıyım söyleyebileceğin muhtemel sert sözlerinden ?
Sizin nick zaten kılıcın ta kendisi olduğu için kılıçtan keskin sözler benzetmesi yaptım. Hadi kabul edeyim sizin anduril benim şühedayı şehit eder :))

Yüzüklerin efendisini seven candır?
Böyle bir cevapla gelen insan kılıç çekilme..
Sadece saygı sunulur, takdirler iletilir?‍♂️

Çok çekiciyim ya sevdiğim arkadaşında alaycısı gelir bulur beni uğraşır durur. Çok çekiciyim yani dostlarda alay eder? Dert etmiyorum ?

Geri