• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sevdiğiniz çikolata kişiliğinizi yansıtıyor

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Çikolata, güzel bir anın kutlanmasından, üzüntüyü paylaşmaya kadar pek çok konuda kadınların en yakın dostu.

sevdiginiz_cikolata_kisiliginizi_yansitiyor_1.jpg

Tarihte tanrıların yiyeceği olarak anılan çikolata, kadınların vazgeçilmezlerinden birisi... Çikolata sevmeyen kadın yok gibi diyen Evvie Çikolata Yönetim Kurulu Başkanı Şebnem Görgülü Ekinci, " Aslında çikolata kadının ta kendisidir. Çikolataya bu bağlılığımız da onda, kendimizi görüyor olmamızdan geliyor" diyor.
Bitter'ciler sert mizaçlı

Piyasada çikolatanın birbirinden farklı yüzlerce çeşidi bulunuyor. Ancak temel olarak üç çeşit çikolata var. Bu çeşitlerin; sütlü, bitter ve beyaz çikolata olduğunu söyleyen Ekinci, kadınlarla çikolatayı özdeşleştirerek, kadınlarda bu üç temel çeşit gibidir diyor.
Bitter çikolatayı seven kadınların diğerlerine göre daha ciddi ve işe düşkün olduklarını belirten Ekinci, onlar pek çok işi bir arada yürüten,10 parmağında 10 marifet olan kadınlar diyor. Sütlü çikolata severler ise ofisinizdeki her işe koşan ve herkesin sevdiği o iş arkadaşınızın ta kendisidir diyen Şebnem Görgülü Ekinci; Beyaz Çikolata kadınlarının ise cıvıl cıvıl, içindeki çocuğu durduramayan kişiler olduklarını ve her yaşta genç kalmayı başardıklarını söylüyor.
Alt çeşitler sizin kişiliğinizdir

Bu üç temel çeşitten elde edilen çikolataların, tıpkı birbirinden farklı kadınlar gibi olduğunu anlatan Şebnem Görgülü Ekinci; kadınlar olarak kimimiz çilekli çikolata gibi tatlı ekşi, kimimiz ise hurmalı çikolatalar gibi beklenmedik mistik tatlar yaratıyoruz diyor. "Burada önemli olan, her birimizin aynı tat ile yola çıkarak farklı lezzetleri yansıtıyor olmamız" diyerek sözlerine devam ediyor.
 
Üst