• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sevgili Günlük

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taylan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Taylan

Düşünüyorum da; biz büyüyerek çocukluk etmişiz...
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 11 Ay
Herkesin bir günlüğü varmış bende açayım dedim ne yazacağımı da pek bilmiyorum ilk kez günlük açıyorum bakalım :confused:

Küçükken klasik günlük çeşitleri geldi aklıma. Sevgili günlük sabah erken kalktım, elimi yüzümü yıkadım, dişlerimi fırçaladım kahvaltımı ettim vb. küçükken yaptıklarımız şuan gülmeye kadar saçma gelse de doğal, yalansız ve şuan ki duyamadığımız açık sözlülük kadar güzelmiş :)Bunları geçelim şimdi sevgili günlük benim merak ettiğim bir şey var mesela bugün yataktan neden kalkamıyorum bir fikrin var mı?

Herşeyi içime atmak en doğrusu, yaşadıklarım kolay değil. Hemde hiç değil. Üstesinden nasıl geleceğimi düşünüyorum. Haksız mıyım sevgili günlük? Mesela zor zamanlarımda sen yanımda ol. Çünkü hiç kimseye güvenim yok. Dili olmayan, tepki vermeyen birşeyler ile irtibat herzaman iyidir oyüzden tercihim senden yana :) Çoğu şey artık hep yanlış, hep yanlışş...Senin gibi yeni bir sayfa açmak istiyorum hayatımda sevgili günlük.

Bazen... Bazen hayatımız değişir. Bazen de hayatımızı değiştiririz. Bazen alışkanlıklarımızı bazen yaptığımızı iddia ederiz. Bazen bir ağaca baktığımızda ruh görürüz. Bazen yazı yazar, bazen de fotoğraf çekeriz. Bazen caz dinler. Bazense rockla coşarız. Böyle işte bazenler çoğalıyor bazen. Ha birde bazı insanlar bazen insandırlar...

Çok güzel tatil yaparım mesela evin küvetinde havuza girmek gibi.:confused: Neyse motive olmam gerekli yarın maçım var fakat hiç motive modunda değilim mesela kurt gibi açım ne yapıpta yemeliyim bunu düşünmek motivemi tamamen yok etmeye yetiyor zaten :)

Verdiğin geçici rahatsızlık için ömür dilerim senden. Sadece “ben sana ne yaptım”ların kaldı bak bu ucube caddelerde, susmanın onaylamak olduğunu hatırlattığın bir gecede BENİ SUSARKEN BÖLME..!

Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba. Ama bunu kim elde edebilir, kim başarabilir, onu bilmiyorum.

tumblr_mog2fwkAL01ss5a2oo1_500.jpg

Geri