• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şiddetin cinsiyeti olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 4 Ay
Şiddetin cinsiyeti olur mu?

Olmaz. Fiziksel şiddetin her türlüsüne karşıyım. Mecbur kalınmadığı süre kesinlikle başvurmam.

Hertürlüsünü doğru bulmuyorum.
Ve hayır cinsiyet gözetmeksizin yapılıyor.

Olur. Bir erkek bir kadına vurmamalıdır. Ancak bir kadın bir erkeğe vurabilir. Çünkü kadın vurursa en fazla dikiş, erkek vurursa en fazla toprak atarlar :sigara Bu da istendik bir durum olmaz :sigara

Olur. Bir erkek bir kadına vurmamalıdır. Ancak bir kadın bir erkeğe vurabilir. Çünkü kadın vurursa en fazla dikiş, erkek vurursa en fazla toprak atarlar :sigara Bu da istendik bir durum olmaz :sigara

Valla ben cok guzel tekme yiyorum oglumdan mis gibi biseyde olmuyo :D

Ayrica hep kadinlar siddete maruz kaliyo birazda erkekler kalsin:D

Onu diyorum bende Henna :D Erkek vurursa büyük fiziksel zarar verir. Kadın vurursa o kadar etkilemez. (Münferit olayları gözetmeden bu yorumu yapıyorum. Feminist biri çıkıp demesin kadınlarda erkeklerden daha iyi vurabilir diye) :D

Onu diyorum bende Henna :D Erkek vurursa büyük fiziksel zarar verir. Kadın vurursa o kadar etkilemez. (Münferit olayları gözetmeden bu yorumu yapıyorum. Feminist biri çıkıp demesin kadınlarda erkeklerden daha iyi vurabilir diye) :D

Abim cok cakaldi. Sen bana 10 ben sana 1 vurayim demisti. Bende baya sevinmistim, neyse 10 kez omzuna vurdum banamisin dememisti:D daha 17 yasindayim vr bana 1 vurdu omzuma. Omzum cikmisti ya :D mosmor kesilmisti kolum:u15:

Abim cok cakaldi. Sen bana 10 ben sana 1 vurayim demisti. Bende baya sevinmistim, neyse 10 kez omzuna vurdum banamisin dememisti:D daha 17 yasindayim vr bana 1 vurdu omzuma. Omzum cikmisti ya :D mosmor kesilmisti kolum:u15:
Abin gaddarlık etmiş :sigara

karım beni doğğğdüüü diye mor catıya kosan erkekler de var şiddet şiideettir..:D yapmayın ayıp ya :f38:

Geçmiş olsun ya kötü olmuş :)

Şiddettin kadını, şiddettin erkeği yoktur, şiddettin olduğu yerde akıl sahibi veya düşünebilen bir insan yoktur.

Olmaz mesela psikolojik şiddet var küçük büyük genç, yaşlı herkesin başına geliyor..
Kadın erkek diye ayırım yapılması yanlış olur.

Geri