Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sıkılınca Yaz :)

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    21,217
Özellikle bence sana kasıtları var bence Pisadam ;d
Olduuu evdesin şarjın hep az senin de hee ;d
Bedaş planli kesintiler yaz google neredeyse tüm istanbulun elektriğini kesiyorlar ;d

Sarj dayandirmiyorlar bana ne yapayim ;d

Ciddiyim ya müsaitsen arasana valla bak ben ararsam tlf kapanir. Powerbank da boş onunla doldurcktim ;s

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eylül

Kalp açık deniz, koyu dengesiz.
Özel Üye
  • MFC Puanı
    1,573
Bedaş planli kesintiler yaz google neredeyse tüm istanbulun elektriğini kesiyorlar ;d

Sarj dayandirmiyorlar bana ne yapayim ;d

Ciddiyim ya müsaitsen arasana valla bak ben ararsam tlf kapanir. Powerbank da boş onunla doldurcktim ;s

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam tamam doğrudur ;d
Dur bakim tamam

Mrs.Lucky

Ruhunda Mavi olmayanla göğe ßakılmaz!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
keşke hazır kahvaltıya otursam

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
İnsanlar büyüdükçe küçükken korktukları şeylerin saçma olduğuna karar verir ve onları yenerler :D

Mesela gece dışarı tek başıma çıkarım hiç korkum yoktur dışarda ama böyle eve gelince yada kapalı bir alana gelince ışık olucak yoksa duramıyorum ben korkuyorum :s95: ama kötü bir şey gerçekten bak gülüyorum eğleniyorum filan ama evde elektrik kesilince kendimi direk dışarı atıyorum kaç olursa olsun akşam gece yarısı filan :D ben yenemiyorum bu korkumu :s95: ben acaba daha büyümedim ondan yaaa :D :D

Amann ne çok konuştum öyle yaa :s95: :s95:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Mesela gece dışarı tek başıma çıkarım hiç korkum yoktur dışarda ama böyle eve gelince yada kapalı bir alana gelince ışık olucak yoksa duramıyorum ben korkuyorum :s95: ama kötü bir şey gerçekten bak gülüyorum eğleniyorum filan ama evde elektrik kesilince kendimi direk dışarı atıyorum kaç olursa olsun akşam gece yarısı filan :D ben yenemiyorum bu korkumu :s95: ben acaba daha büyümedim ondan yaaa :D :D

Amann ne çok konuştum öyle yaa :s95: :s95:

Herkesin fobisi vardır ya neyse dalga geçilmez. Bende köpekten korkarım mesela :s76:
Bir de kovalanmaktan korkarım tavuk bile kovalasa korkarım yani :D

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Herkesin fobisi vardır ya neyse dalga geçilmez. Bende köpekten korkarım mesela :s76:
Bir de kovalanmaktan korkarım tavuk bile kovalasa korkarım yani :D

Birde üstte bilmiş bilmiş sözler söylüyor insanlar büyüdükçe korkularını yenermiş filan diye artiste bak yaa :s95: :s95: :s95:

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Birde üstte bilmiş bilmiş sözler söylüyor insanlar büyüdükçe korkularını yenermiş filan diye artiste bak yaa :s95: :s95: :s95:

Ahahah :D
Ben senin kadar büyümedim ki ya :D
Hem karanlıktan korkmaya köpekten korkma aynı şey mi? Ben canlı bir şeyden korkuyorum sen cansız bir şeyden. Cidden sen neyden korkuyorsun :D

Miyamoto

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
Ahahah :D
Ben senin kadar büyümedim ki ya :D
Hem karanlıktan korkmaya köpekten korkma aynı şey mi? Ben canlı bir şeyden korkuyorum sen cansız bir şeyden. Cidden sen neyden korkuyorsun :D

Kovanmanın neresinden korkuyorsun kovanmakta cansız :D :D tamam kovalayan canlı biri ama kaçıyorsun kaçmakta cansız :D

Karanlıktan işte korkuyorum :D bir kapalı mekanda karanlık olmasından korkuyorum :D

Üst Alt