• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Silinmiş İletiler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Min
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Min

Üyeliği durduruldu!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 8 Ay
Kaç seferdir bildirim geliyo birileri bir mesajımı alıntılamış görünüyor.Bildirime bakınca "Silinmiş İletiler" yazıyo.
Herkimse,bunu yapan arkadaşları kınıyorum.
Aynısını sizin abinize babanıza yapsalar hoşunuza gider miydi?

Sileceksin madem ne yazıyorsun... Merakta bırakıyorsunuz adamı karrrdeşimmm :D

18:35 - vioLeta mentioned StyLe in post Cevap: Şu an aklından geçen üye...?
StyLe ArtemiS Rapunzel
17:16 - Rapunzel mentioned StyLe in post Cevap: Forumdan 5 kişiye çay ısmarla
...nqeL SeLCuK Okan StyLe
17:12 - Silinmiş İletiler <<<---- Al işte kim sildi neye yazdı ne yazdı meraklandırdı..silen ortaya çıksın! :D

Aynısını sizin abinize babanıza yapsalar hoşunuza gider miydi?

Min ne adamsın yaaa:D :D :D

18:35 - vioLeta mentioned StyLe in post Cevap: Şu an aklından geçen üye...?
StyLe ArtemiS Rapunzel
17:16 - Rapunzel mentioned StyLe in post Cevap: Forumdan 5 kişiye çay ısmarla
...nqeL SeLCuK Okan StyLe
17:12 - Silinmiş İletiler <<<---- Al işte kim sildi neye yazdı ne yazdı meraklandırdı..silen ortaya çıksın! :D
ben bi silmiştim o olabilir abi :D mühim bişey değildi hatırladığım kadarı ile. :f31:

yahu bazen dalgınlığa denk gelip olabiliyor fakat bana olduğunda merak etmiyor muyum evet ediyorum. Yapmayın böyle lütfen. Hoş değil :D

ben bi silmiştim o olabilir abi :D mühim bişey değildi hatırladığım kadarı ile. :f31:

yahu bazen dalgınlığa denk gelip olabiliyor fakat bana olduğunda merak etmiyor muyum evet ediyorum. Yapmayın böyle lütfen. Hoş değil :D

Kardeşim düzeltme falan olduysa da silinmiş ileti olarak görünüyor :D yapmasınlar evet sana katılıyorum. :D

Ahahahaha bakın burada ne buldum :D :D

Geri