• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Singapurlu Edebiyat

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Mesajlar
24,120
MFC Puanı
79
Yaş
35
Konum
ىαкαяyλ
İngilizce, Çince, Malayca ve Tamilce: Singapur edebiyat ülkenin dört ana dillerinden herhangi birinde Singaporeans tarafından edebi eserlerin bir koleksiyon oluşur.

Singapur Singapur, aynı zamanda kendilerine özgü dilleri edebiyatı ait edebi eserler olarak kabul edilebilir olsa da, edebiyat, edebiyat ayrı bir vücut Singapur toplumun çeşitli yönlerini tasvir ve Singapur kültürünün önemli bir parçasını oluşturur olarak görülüyor. Singapurlu Tan Swie Hian ve Kuo Pao Kun gibi yazarların sayısı birden fazla dil çalışmaya katkıda bulunmuştur. Ancak, bu çapraz dil gübreleme giderek nadir ve şimdi giderek Singapur biri dört alt-edebiyatlar yerine sahip olduğu düşünülmektedir.
 
Geri
Üst