OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler:
4 iri, salçalık kırmızıbiber
7-8 diş sarımsak
1 çay bardağı üzüm sirkesi
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
4-5 çorba kaşığı su
Tuz
Hazırlanışı:
* Biberleri ocak üzerinde veya fırın ızgarada közleyip soğuyunca kabuklarını soyun. Saplarını kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin. İnce uzun şeritler halinde doğrayın. Derin bir kâseye alın.
* Sirke, su, zeytinyağı ve tuzu bir kâsede karıştırın. Sarımsakları soyup ince ince doğrayın.
* Hazırladığınız sirkeli karışımı biberlerin üzerine ilave edip sarımsakları ekleyin ve karıştırın. 10 dakika bekletip servis tabağına alarak servis yapın.
4 iri, salçalık kırmızıbiber
7-8 diş sarımsak
1 çay bardağı üzüm sirkesi
3-4 çorba kaşığı zeytinyağı
4-5 çorba kaşığı su
Tuz
Hazırlanışı:
* Biberleri ocak üzerinde veya fırın ızgarada közleyip soğuyunca kabuklarını soyun. Saplarını kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin. İnce uzun şeritler halinde doğrayın. Derin bir kâseye alın.
* Sirke, su, zeytinyağı ve tuzu bir kâsede karıştırın. Sarımsakları soyup ince ince doğrayın.
* Hazırladığınız sirkeli karışımı biberlerin üzerine ilave edip sarımsakları ekleyin ve karıştırın. 10 dakika bekletip servis tabağına alarak servis yapın.