• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şişşşt. Kes sesini yüreğim*sus*sus işte...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diShy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
Forum Yaşı
16 Yıl 6 Ay
sondh5.jpg

Kes sesini yüreğim*sus*sus işte...

Karanlıklar*öksüzlükler duyamaz seni...Onlara hitap edemez artık cümlelerin...kes sesini!...
Matemlere*yaslara*onulmaz acılara gömülü bu omuzlar taşıyamaz senin tek bir heceni!...kes sesini!...
"Anı"denilen geçmiş vakitlerine mahkum şimdi*kendi kendini yiyip bitiren biri şimdi*sahiplenen bu omuzları...
Kendi kendine "sus"demekten usanan bir canlı "cansız" şimdi...yorma daha fazla bu mahkumu*kes sesini!...
Gözyaşından başka ıslaklık görmemiş gözleri*titremekte elleri*üşüyor dayanılmazlıkların girdabına tutulmuşluğun soğukluğunda*karanlıklara mahkum gibi...
Aydınlanmayacak gibi*soğuk bir duvara çarpmış*sendelemiş*bir daha kapıyı bulamayacak gibi şimdi...sadece mahkum...işit bunun sözlerini*tut istediklerini*kes sesini!

Sus işte*sus...
Sus ki kabuslara esir olmayayım henüz kendi esaretimden kurtulamamışken!..Kuyulara atmayayım*alışılmadıkların eline bırakmayayım ruhumu*sendelerim..kes sesini!...
Çöl gibi ya da hayır*hayır*kutup gibi*buz gibidir o yerler.Karanlıktır*korkarım.Ruhum istemez*kaçıverir...
O yerler ki birer seraptır aslında vahalarda belirmiş olan.Cezbetmesin oralar seni*aldanma seraplara.kes sesini!...

"Ben gidiyorum*ondayım*susturamazsın beni..asıl sen kes sesini!..."

Kendimle savaş verdirme bana*sus demekten bezdirdin beni*alıp kaçacağım seni..yorma beni!..kes sesini!...

"Boşa uğraşma*biliyorsun...Gelemem*ondayım*hep kalacağım...Sen gelmeyeceksin belki*ama ben*hep ondayım...Beni salıverirken onun yüreğiyle sevişmek için*düşünmüştün her bir şeyi...gelmesen de gittim..."

Sen benimsin yürek*terk etmemelisin beni.Gitmemelisin.Dur!Tamam konuş ama*dön bana.Ben senin sahibinim.gell!...

"Hayır*yürek kendini taşıyan bedene ait değildir.Beni özgür bıraktın*gittim.Bir daha gelmeyeceğimi bilmeliydin*emanet değildim*sen beni sonsuza dek vermiştin*bir an bile düşünmedin...Şimdi tekrar çağıramazsın beni*nafile!...Gelemem*ondayım dedim..."

Düşüncelerimde*köşede bucakta kalıvermiş*saklanmış bir giz olarak kal...Ben bile bilmeyeyim o gizi*unutmuş olayım mesela...Özgürlüğümü aldın elimden*aşkın albenisine kapıldın*gittin...Sızlatma içimi...

Ey kalp! Susmuyorsun...Durmadan bağırıyor*çığlık çığlığa kalıveriyorsun ansızlıklarda... Düşünemiyorum*susturuyorsun beni dahi...Sesleniyor*bağırıp çağırıyor*haykırıyor*istiyorsun!!...

"Evet*susmuyorum*haykırışlarım artacak...Sen var olduğun sürece -belki daha sonra bile- sürecek bu haykırışlarım...İstediğim tek o idi*ondayım...Artık gelmeyeceğim*milyon kere söyledim bunu sana*usanmadan yine söylerim*söyleyeceğim:GELMEYECEĞİM!..."

Bana söz bırakmadın*susturdun yine*bak!..Peki*git o halde...Özgürlüğümü*özgürlüğüne kat!...Azad oldun büyük bir coşkunlukla...Git*onda kaybol...Yokol aşk bahçelerinde*sevda kokusunu almışsın bir kere...Peki*azad edildin...

Kazı o narin tırnaklarınla aşkını*kazı taşlara*kayalara...Ölesiye kazı sevdanı...Haykırmanı kesme...Peki susma!...

Geri