• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Önemli Sistem Değişikliği Hk / vBulletin to Xenforo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Merhaba,

Arkadaşlar uzun zamandır aklımda olan ve aylardır incelemiş olduğum sistem olan Xenforo'ya geçişimiz yapılacaktır.

Neden mi?

vBulletin artık eski güncelliğinde değil, evet vBulletin sistemini çok seviyorum fakat artık vBulletinin ileriye dönük bir geleceği yok maalesef.

vBulletin sistemini yazan kişi ile Xenforo sistemini yazan kişi aynı kişi bu yüzden vBulletin'den çok daha profesyonel, geleceğe dönük teknoloji odaklı bir sistemdir diyebiliriz xenforo için.

Sisteme alışmak size biraz zor gelebilir fakat alışınca eminim seveceksinizdir.

Burada uzun uzun yazıp anlatmak yerine sistemi kurup sizlerin test etmesi daha hoş olur diye konuyu burada sonlandırıyorum.

Geçiş sürecinde ara ara kesintiler meydana gelebilir bilginiz olsun. Saat 04:00 itibari ile mevcut o saate kadar olan yedek alınıp geçiş sağlanacaktır. 04:00 sonrası veriler veritabanına işlenmeyecektir bu yüzden anlayış göstermenizi rica ediyorum.

Sizlerde düşüncelerinizi konu altında paylaşabilir, dilediğinizi sorabilirsiniz.

Herşey megaforumun geleceği için..

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun.
xenforo güzel bir forum sistemi evet.
bekliyoruz.

Hayırlısı olsun inşaallah, Xenforo daha kullanışlı bence, önceden bir sitede kullanmıştım. (5-6 sene önce)

Daha iyi olacak MegaForum ve bizler için. İnşaallah kayıp olmadan geçiş sağlanır.

Hayırlı olsun burak güzel olur inşallah ;)

Hayırlısı olsun (.

Hayırlısı olsun.

Herşeyin en güzeli için yeni sisteme geçişin olması taraftarıyım, hayırlısı olsun diyelim.

Hayırlı olsun bebişlerimm @Pisadam cığımm vee @StigmatA cığımm :*
benim alışmam zaman alacak amaa :d eskisini çok cici buluyordum.

Geri