• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sivilce ve Lekeleri Gizlemenin Yolları!

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
Doğru yöntemler ve ufak hilelerle yüzünüzdeki sivilce ve lekeleri kolayca kapatabilirsiniz. Nasıl mı?

Cildinizde meydana gelen sivilcelerin ve lekelerin güzelliğinize zarar vermesine izin vermeyin! Doğru yöntemler ve ufak hilelerle bu sorundan kurtulabilirsiniz. İşte mükemmel bir görünüm için ihtiyacınız olan sırlar!

Sivilcelerinizin dağılmasını önleyin

Eğer cildinizin kusursuz görünmesini istiyorsanız sorunu kökünden çözmelisiniz. Sivilcelerinizin dağılmasını engellemek için öncelikle cildinizi sülfür ya da glikolik asit içeren bir temizleyiciyle sivilceli bölgeleri silin. Daha sonra bu bölgelere glikolik ve bakır içeren bir serum uygulayın. Cildiniz serumu emdiğinde fazla yoğun olmayan bir nemlendiriciyle fondöteninizi karıştırıp cildinize eşit şekilde dağıtarak sürün. Böylece hem cildiniz daha güzel görünebilir hem de birkaç gün içinde sivilcelerinizden kurtulabilirsiniz.

Buz

Sivilceli bölgenin üzerinde birkaç dakika buz tutarsanız hem sivilcelerinizin yarattığı şişlikten kurtulmanızı hem de kapatıcınızı çok daha kolay ve düzgün uygulamanızı sağlayacaktır.

Sivilceli ya da lekeli bölgenin rengini açın

Cildinizdeki sivilceli ya da lekeli bölgelere ten renginizden bir iki ton açık bir kapatıcı uygulayın. Daha sonra üzerine rutin kullandığınız fondöteninizi ve geçişi sağlamak için de pudranızı uygulayın.

Doğru ürünü seçmek önemli

öncelikle sivilcelerin etrafındaki kırmızılıkları önlemek için sarı tonlarında bir kapatıcı kullanmanız gerekiyor. Kullanacağınız yoğunluğu sivilcenizin büyüklüğüne göre belirleyebilirsiniz.

Doğal görünmelisiniz

Cildinizin pürüzsüz görünmesini sağlamaya çalışırken düşeceğiniz en büyük hata fazla makyaj yaparak doğal cilt görünümünüzden uzaklaşmak. Fondöteninizi uygularken çenenizin alt kısmından boynunuza doğru dağıtmayı ihmal etmeyin. Aksi takdirde makyajınız bittiğinde maske takmış gibi görünmek istemezsiniz.

Odağı dağıtın

Nasıl ki kıyafet seçiminde gizlemek istediğiniz bölgeye odaklanmayı engellemek için ufak hileler yapıyorsunuz. Aynı şekilde sivilcelerinizi ya da lekelerinizi gizlemek için de yapabileceğiniz hileler var. örneğin alnınızda sivilce varsa dudaklarınızı ön plana çıkarmaya çalışın. Gözleriniz alnınıza yakın olduğu için bu bölgeye hafif bir makyaj uygulayın.

Ufak bir hile


Eğer normalde çok fazla sivilceniz yoksa ve yüzünüzde çıkan tek bir sivilce sinirlerinizi bozuyorsa üzerini kahverengi göz kalemiyle boyayarak ben görüntüsü verebilirsiniz. Ancak bunun için sivilcenizin fazla büyük olmaması gerektiğini unutmayın.​
 
Üst