• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Onurcan

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
18 Ara 2012
Konular
387
Mesajlar
1,425
MFC Puanı
290
Siyah Beyaz Dizisi Nerede Çekiliyor,Siyah Beyaz Dizisi Nerde Çekiliyor,siyah beyaz dizisi çekim yerleri neresi,siyah beyaz dizisi set yerleri neresi,siyah beyaz dizisi istanbuldamı çekiliyor

apımcılığını Ay Yapım’ın yapacağı yeni dizi Siyah Beyaz nerede çekilecek belli oldu. Başrolünde Engin Akyürek’in yer alacağı yeni sezonun iddialı dizisi Siyah Beyaz kısa süre içerisinde çekimlerine İstanbul’da başlayacak. Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğinde çekimleri başlayacak olan dizinin senaryosunu Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat kaleme alıyor.

Başkan’ın sağ kolu olan Ferhat, peşinde olduğu adamın gizli gizli ameliyat edilmesi için tesadüf sonucu Şirin’le karşılaşacak ve işte bu noktada Siyahla Beyaz’ın tutkulu aşkı başlayacak.

Siyahla Beyaz’ın tutkulu aşkını anlatacak olan yeni dizi Siyah ve Beyaz, Ekim ayında Star Tv’de ekran macerasına başlayacak.​
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
hmm çekilsin bakalım uluç bayraktarın aklını seviyorum işleri kalite
 
Üst