• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Siyah Noktalar Nasıl Çıkartılır ?

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Kalıcı bir işlem için öncelikle cildinizin temiz olması gerekiyor. Yumuşak bir temizleyiciyle (temizleme köpüklerini tavsiye ediyoruz) yüzünüzü yıkayın. Soğuk suyla durulayabilir ya da sünger kullanabilirsiniz.

İkinci adım peeling olacak. Cildinizdeki ölü deriyi atmak bile çok derin olmayan sivilceleri ve siyah noktaları yok eder. Hidroksil asitli temizleyiciler, peeling kürecikli jeller ya da yüz keseleri işinizi görecektir.

Eğer yüzünüzü buhar uygularsanız çok daha etkili bir sonuç alabilirsiniz. Sıcak bir duştan sonra bu adımları denemeniz de yararlı olacaktır. Açılan gözenekler bakım işlemlerine çok daha kolay karşılık verir.

Sıkma işlemine geçmeden önce ellerinize eldiven takmayı ya da pamuk veya peçete kullanmayı ihmal etmeyin. Tırnaklarınızla yüzünüzdeki hiçbir sivilceyi ya da siyah noktayı sıkmayın. İz bırakabilirsiniz.

Siyah noktaları işaret parmağınızla sıkın. Bir parmağınızı diğerinden daha aşağıya yerleştirin. Böyece siyah noktanın köküne kadar ulaştığınızdan emin olabilirsiniz. Eğer ilk hamlede çıkmazsa daha çok sıkmak yerine ileri geri hareketler uygulayın.

Daha sonra ılık suyla yüzünüzü durulayın. Bu işlemi uyguladığınız gün yatmadan önce cilt tipinize uygun nemlendirici kullanın. Sabah bebek gibi bir cildiniz olduğunu göreceksiniz.
 
Üst