• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Siyah Noktalardan Kurtulmanın Yolları

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
01_d.jpg


Siyah noktalardan arınmış pürüzsüz cilde ne dersiniz?

Siyah noktalar en kocaman cilt problemlerinden tek tanesi. Cildimizi iyi temizleyemediğimizde ve gözeneklerimiz olması gerektiği kadar sıkılaşmadığında cilt gözeneğinin içerisine giren kirler tek süre ardından kara puan olarak bize geriye dönüyor.


Siyah noktalarınızdan kurtulmanın karayolu tek sürü basit: İyi tek cilt temizliği! Kara puan oluşumdan arınmak amaçlı yapmanız gerekli olan tek birşey ise cildinizi itinalı olarak temizlemek ve zaman boyu temiz kalmasını sağlamak.

Cilt temizliği

Siyah puan oluşumunun nedenlerinden tek tanesi de cildimizi olması gerektiği kadar temizleyemememizdir. Cilt temizliği amaçlı sert ya da sıvı/akışkan sabun kullanın. Cildiniz kuru ise sıvı/akışkan sabunları seçim edebilirsiniz. Sert sabunlar cildiniz kuruttuğu amaçlı tek sürü mecbur kalmadıkça kalıp sabun kullanmayın.

Tonik Kullanımı

Tonik hem tek gözenekleri sıkılaştırmak hem tek de sabunun temizleyemediği kirleri cildinizden temizlemeye destekçi olabilir . Erken ve akşamları itinalı tonik kullanımında cildinizin ek olarak parlak ve işlek göründüğünü göreceksiniz. Nemlendirici Cildinizi temizleyip tonikledikten ardından nemlendirici ile zaman boyu kaybettiği nemi geriye kazandırabilirsiniz. Bu sayede itinalı tek cilt bakımı yapmış olursunuz ve kara noktaların oluşumunu engellersiniz. Siyah puan bantları Siyah puan bantları var meydana gelen kara noktalarınız amaçlı muhteşem tek çözüm olabilmektedir . Haftada yalnızca 2 defa kullanacağınız tek kara puan bandıyla kara noktalarınızdan kurtulabilirsiniz. Ancak bandı uyguladıktan ardından itinalı olarak cildinizi temizlemeye aynı ritimde devam etmelisiniz. Maskeler Özellikle hem tek sivilceli hem tek de kara noktalı tek cilde sahipseniz bunun amaçlı kil maskesi kullanabilirsiniz. Kil maskesi muhtevanında yer alan özel maddeler yardımıyla gözeneklerinizin sıkışmasına ve kara puan oluşumunu önlemeye destekçi olabilir . Haftada 2 defa banyodan ardından cildinize uygulamanız tek sürü gerçek olacaktır. Peelingler Peelingler çoğunlukla sivilcesiz ciltlere uygulanır. Şayet cilt probleminiz yalnızca kara noktalarsa öyleyse peelingler tam sizlere yönelik . Peeling yardımıyla var meydana gelen kara noktanızı rahatlıkla yok edebilirsiniz. Bunun amaçlı yapmanız gerekli olan tek birşey banyodan ardından kara puan meydana gelen bölgelere peeling yardımıyla masaj inşa etmek .

Nemlendirici

Cildinizi temizleyip tonikledikten ardından nemlendirici ile zaman boyu kaybettiği nemi geriye kazandırabilirsiniz. Bu sayede itinalı tek cilt bakımı yapmış olursunuz ve kara noktaların oluşumunu engellersiniz.

Siyah puan bantları

Siyah puan bantları var meydana gelen kara noktalarınız amaçlı muhteşem tek çözüm olabilmektedir . Haftada yalnızca 2 defa kullanacağınız tek kara puan bandıyla kara noktalarınızdan kurtulabilirsiniz. Ancak bandı uyguladıktan ardından itinalı olarak cildinizi temizlemeye aynı ritimde devam etmelisiniz.

Maskeler

Özellikle hem tek sivilceli hem tek de kara noktalı tek cilde sahipseniz bunun amaçlı kil maskesi kullanabilirsiniz. Kil maskesi muhtevanında yer alan özel maddeler yardımıyla gözeneklerinizin sıkışmasına ve kara puan oluşumunu önlemeye destekçi olabilir . Haftada 2 defa banyodan ardından cildinize uygulamanız tek sürü gerçek olacaktır.

Peelingler

Peelingler çoğunlukla sivilcesiz ciltlere uygulanır. Şayet cilt probleminiz yalnızca kara noktalarsa öyleyse peelingler tam sizlere yönelik . Peeling yardımıyla var meydana gelen kara noktanızı rahatlıkla yok edebilirsiniz. Bunun amaçlı yapmanız gerekli olan tek birşey banyodan ardından kara puan meydana gelen bölgelere peeling yardımıyla masaj inşa etmek.

Caferuj​
 
Üst