• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Siz Sıcakta Bunalın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bardak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bardak

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 11 Ay
Ben sahilin tadını çıkarıyorum xd
....

Ben sahilin tadını çıkarıyorum xd

OLMZm5.jpg

Resim o kadar yavaş açıldı ki hemde yukardan aşağı acaba nee var diye merak etmiştim. :f3:

Hiç hoş değil minik :s2:

ne diyelim bacaklarına güneş değmesin falan mı hzhdhs

dipnot -.-
varya çok pis Kıskandım manzarayı (o iki adet organ hariç) inş yanarsın

2 bacağa Allah sevdiklerine bağışlasın diyesim var :D
asddkdskks tşk cümlemizin :de

Resim o kadar yavaş açıldı ki hemde yukardan aşağı acaba nee var diye merak etmiştim. :f3:

Hiç hoş değil minik :s2:

ne diyelim bacaklarına güneş değmesin falan mı hzhdhs

dipnot -.-
varya çok pis Kıskandım manzarayı (o iki adet organ hariç) inş yanarsın

Kıskan minik xd

Sizi fazla trollemek istemiyorum o parmağım :D

:D
İyiymiş bu. Son yorumu okuyana kadar allah kahretsin lan falan diyordum sıcaktan bunaldığım yerde. Elimde kola 1 tl lik serinlikle yetiniyordum tam :D

İki bacağın arasından bize manzara izletirken fark ettim de ula senin bi bacak gıllı biri sinek kaydı:D bu kadar kişi sıcaktan yanarken beddualarımı tuttu noldu:D Pisadam 2 bacak sevdiğine kavuşsun yeni dua literatüründe çıgır acar:D

İki bacağın arasından bize manzara izletirken fark ettim de ula senin bi bacak gıllı biri sinek kaydı:D bu kadar kişi sıcaktan yanarken beddualarımı tuttu noldu:D
@Pİsadam 2 bacak sevdiğine kavuşsun yeni dua literatüründe çıgır acar:D

Ayy diğerinede ağda yapcaktımda üşendim :D

lütfen bu kötü konuyu kaldırır mısınız :D böyle bi iğrenç espiri görmedim ben gzhdhs

Bardak nerden aklina geldi .ddddd kahkaha attim hahahaha bir de yorumlar süperdi :)))

Geri