teşekkür ederim tatlım.. sizler daha eğlencelisiniz..

deli yaaaaa

teşekkür ederim tatlım.. sizler daha eğlencelisiniz..
Vay Bardak, kedi canını seninTamam tamam eski dostum @Bezelye den bahsediyorum online yazmıyor![]()
İyidirrr sen nasılsın hayalet takılmazdınVay Bardak, kedi canını seninNasılsın
![]()
İş güç işte ne yapalım arada bakıyorum ama sen hiç yoktun piyasadaİyidirrr sen nasılsın hayalet takılmazdın![]()
Vay be unuturmuyum bu foruma her girdiğimde o konu aklıma geliyorduİş güç işte ne yapalım arada bakıyorum ama sen hiç yoktun piyasadaemojimi de koymadılar yeni foruma valla dargınım. Sigara içen emoji neden yok
Bak bu da sana açtığım arşiv hatırlarsın
☕ MegaForum Çay&Kahve Bardak Arşivi ☕
Bu konu Bardak kardeşimize ithafen açılmıştır :D Çay kahve içerken bazılarımız özel bardaklar, kupalar, fincanlar kullanır. Bakalım üyelerimizin ne tür fincanları varmış :D Ben kendi bardaklarımdan bir tanesini paylaşayım bakalım devamı gelir inşallah :p Bardak...www.megaforum.com
Valla kötü oldu yaVay be unuturmuyum bu foruma her girdiğimde o konu aklıma geliyorduteması kötü olduğu için girmek istemiyordum ama şuan iyi
senin sigara smiileyi forumun rtük engeline takılmış anlaşılan![]()
En iyisi bırak o sigarayı dostum giittikçe fiyatıda artıyoValla kötü oldu yaemoji koyamıyorum yazdıklarıma. Şu an elimde sigara var buraya emojisini koyamıyorum
![]()
Sağol tokyom elimizden geldiğince işte.))))Yani üç gunluk forum tecrubemle @Pozitivizm deoorom ben![]()