• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sizden Hoşlanıyor mu ?

Üyelik Tarihi
20 Haz 2009
Konular
2,315
Mesajlar
4,689
MFC Puanı
1,680
Onunla merhabalaşın ve havadan sudan sohbet edin. Yüzünün rengine ve gözlerine bakın. Kızarıyor ve gözleri parlıyorsa yola devam.
Sizinle flört ediyorsa muhtemelen bu küçük sohbetleri o başlatacaktır. Eğer hoşlanıyorsanız karşılık verin ve sohbeti uzatmaya çalışın.
Arada bir size istemsiz olarak dokunuyor olabilir. Elinize, omzunuza… Aslında bir arkadaşın dokunacağı gibi dokunur. Ama bu dokunuşlar sıklaşırsa arada başka bir şeyler olabilir.
Sizi görünce eli ayağı birbirine dolaşıyor ve sakarlık yapmaya başlıyorsa muhtemelen sizden hoşlanıyordur.
Arada bir ona doğru baktığınızda size baktığını mı hissediyorsunuz? Yakalandığında da telaşa mı kapılıyor? Emin olun sizden hoşlanıyor.
Onun yakın arkadaşları durduk yerde size iyi davranmaya başladılarsa bilin ki kız hem sizden hoşlanıyor, hem de duygularını anlatıyor.
Mesela siz etraftasınız ve size duyuracak şekilde 'üşüdüm' diyor. Sizi deniyor. Ceketinizi ona sunun.
Ona gülümseyin, size telaşla gülümsüyorsa heyecanlanıyor demektir.
Durduk yerde size küçük hediyeler alıyor ve mesela kantinden kendine çay alırken size de bir tane kapıveriyosa kesinlikle dikkatinizi çekmeye çalışıyor demektir.
Hayatınızda kimse olup olmadığını merak ediyor ve bunu anlayabileceği sorular sormak üzere dolaylı konular açıyorsa, sizinle en azından ilgileniyordur.
İyi görünmediği bir gün, sizi görür görmez ortadan kayboluyorsa karizmasının önünüzde çizilmesini istemiyordur.
Herkesle çok rahat muhabbet ederken, sizinle beraber utangaçlaşıyorsa, gizli emelleri olabilir.
Ona bir iyilik yapın. Mesela kahvesini taşıyın, sandalyesini tutun, kapıdan geçerken önceliği ona verin. Bakın bakalım nasıl davranıyor. Eğer sadece teşekkür etmekle yetiniyor, durumu bir miktar abartıyorsa sizi yüreklendirmeye çalışıyor demektir.
Sizi sevgili olan iki arkadaşıyla birlikte gideceği sinemaya çağırıyorsa neredeyse teklif ediyor demektir.
Daima kendiniz olun. En küçük esprinize bile kocaman kahkahalarla karşılık veriyorsa gönlünüzü almaya çalışıyordur.
Kızların beden dillerine o kadar güven olmaz. Bu konuyu gözünüzde fazla abartmayın. Ama mesela yan yana otururken başını size doğru eğiyorsa, üstelik bunu yaptığının farkında bile değilse bir şeyler olduğu kanaatine varabilirsiniz.
Eğer sizinle konuşurken direkt gözünüzün içine bakmakta zorlanıyorsa hislerini belli etmekten korkuyor olabilir.
Herhangi bir yere seyahate gittiğinde size de hediye getiriyorsa bilin ki iş ciddi…
Daha ortada bir şey yok, sizden hoşlandığını düşündüğünüz bir kızı bir başkasıyla muhabbet ederken gördüğünüzde kıskançlık etmeyin. Baştan kaybedersiniz.
Onun olduğu bir ortamda bir başka kadınla muhabbet ederken özellikle köşe bucak kaçmaya çalışıyor, sizden yana bakmamak için kendisini zorluyorsa bilin ki durum ciddi.
 
Üst