• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Skenderbeu 0-1 Beşiktaş

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Skenderbeu takımını deplasmanda 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlılara galibiyeti getiren tek golü 28. dakikada Sosa attı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Rus ekibi Lokomotiv Moskova Portekiz deplasmanında Sporting Lizbon'u 3-1 devirmeyi başardı.

Stat: Elbasan Arena
Hakemler: Tamas Bognar, Laszlo Viszokai, Gabor Erös (Macaristan)
Skenderbeu: Shehi, Ademir (Dk. 67 Vangjeli), Radas, Arapi, Abazi, Lilaj, Shkembi, Esquerdinha, Latifi (Dk. 46 Nimaga), Berisha, Olayinka (Dk. 70 Salihi)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Hutchinson, Kerim Frei (Dk. 55 Gökhan Töre), Sosa, Quaresma (Dk. 84 Mustafa Pektemek), Cenk Tosun (Dk. 61 Gomez)
Gol: Dk. 28 Sosa (Beşiktaş)
Sarı Kartlar: Dk. 24 Kerim Frei, Gomez (Maç bittikten sonra) (Beşiktaş), Dk. 35 Berisha, Dk. 45 Olayinka (Skenderbeu)

Karşılaşmaya temkinli başlayan ve kontra atakların yanı sıra duran toplarla Beşiktaş kalesinde etkili olmaya çalışan Skenderbeu, ilk yarıda pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın 28. dakikasında Jose Sosa'nın attığı gole engel olamayan Arnavutluk temsilcisi, devreyi 1-0 geride tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına kontrollü başlayan ve topla daha çok oynayan taraf olan Beşiktaş, 57. dakikada Jose Sosa'yla farkı 2'ye çıkarma şansını yakaladı ama değerlendirmedi. Maçın ilerleyen bölümlerinde oyundaki tempo düşerken, siyah-beyazlılar da rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı. "Kara Kartallar", mücadelenin 89. dakikasında Sosa'yla önemli bir fırsattan daha sonuç alamamasına rağmen, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve grup maçlarına galibiyetle başladı.

Beşiktaş karşısında ikinci yarıda oyunu dengeleyen Skenderbeu, buna karşın pozisyon üretmekte zorlandı. Özellikle Berisha'nın geliştirdiği ataklarla etkili olmaya çalışan ev sahibi ekip, yakaladığı az sayıdaki fırsattan sonuç alamayınca, sahadan 1-0 yenik ayrıldı.
 

Yusuf

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
3 Nis 2015
Konular
1,134
Mesajlar
5,405
MFC Puanı
7,440
Beşiktaş rahat geçti skor farklı biterdi en az 5,6 gol olurdu beceremediler..yolları açık olsun..
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Helal olsun beşiktaşa vallahi
 
Üst