• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

slm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bukre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu yanlis yere açilmis ama hos geldiniz.

Yani çok da önemli bir şey değil :)

Ee kimsin necisin biraz kendini tanıyor mısın @bukre :)
yok ya aslında önemlı çemkirir gibi yanlış yere yazmısın felan ne var yani insanlık hali demi :)neci olam işte ögrenciyim bilgiye acim sen necisin :)

Haha tuttum seni bukre :D çemkirmek falan :D
Bilgiye de açmışsın iyi iyi :D
Ben aslında bilgiye tokum ama ÖSYM çok kalleş bir kurum, git kültürlen gel dedi ben de kültürleniyorum KPSS çalışıyorum :D

Haha tuttum seni bukre :D çemkirmek falan :D
Bilgiye de açmışsın iyi iyi :D
Ben aslında bilgiye tokum ama ÖSYM çok kalleş bir kurum, git kültürlen gel dedi ben de kültürleniyorum KPSS çalışıyorum :D
ösym hem kalleş hem keleş bir kurum aslında:)memurluk için kpss yollarına düşenlerdensin sende heralde:)

He ya aynen, daha değişik yakıştırmalarım da var da forumda yazamam şimdi :D
Küfür dağarcığımı geliştiriyor saolsun :p Memur olucaz da ne zaman bilmiyom :p
nye yazamıyon ya.bu forumda küfür yasakmı yoksam:61

Küfür her yerde yasak ya :p

Ben küfürlü yazmam ve konuşmam daha çok düşünürüm :D düşününce küfretmiş kadar oluyorum, hem bi kıza yakışmaz ya küfürlü konuşmak :D

Selam bukre hoşgeldiniz,

Ilk mesajinizda kendinizden biraz bahsetseydiniz keske en azindan diğer üyelerimiz sizi tanımış olurdu.

Not: Konu ilgili kategoriye taşınmıştır.

Küfür her yerde yasak ya :p

Ben küfürlü yazmam ve konuşmam daha çok düşünürüm :D düşününce küfretmiş kadar oluyorum, hem bi kıza yakışmaz ya küfürlü konuşmak :D
düşünce özğürlüğü var diyon yani:)gerçi genel manada küfür kimseye yakışmıyor ama ülkemizin berbet koşullarında malesef hepimizin ağzı bozuluyor:)

Selam @bukre hoşgeldiniz,

Ilk mesajinizda kendinizden biraz bahsetseydiniz keske en azindan diğer üyelerimiz sizi tanımış olurdu.

Not: Konu ilgili kategoriye taşınmıştır.
hoşbuldum:)öyle pat diye kendimden bahsetmek uygun olmaz diye düşündüm zamana ihtiyacım var sanırım hocam:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri