• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

slm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bukre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah Allaaah kotu bir anlamda soylemedim ben onu yahu, herkes nereye çekmis konuyu.
Neyse, sohbetiniz daim olsun.

yok ya kitap bende hayal kırıklıgı yarattı resmen :)

Doğrudur :) Ama bana o kitapta kendimden çok şey bulacakmışım gibi geliyor. Ben bunu okumaya başladım. Sonra dedim rastgele bir sayfa açiim bakiim falımda ne çıkacak. Karşıma şu geldi "İnsanlar çoğaldıkça insanlık azalıyor evlat. Sevdiklerinden uzak, nefret ettikleriyle yan yana yaşayanlar bilmez; insan olmanın, hayatın kötülüklerine karşı çıkmakla başladığını, haksızlığa göz yummakla yitirildiğini.." Ben bunu okuyunca kendime gelemedim :D dedim bu kitap sadece bir kitap değil sınavdan sonra her bir satırını özümseyerek okuyayım diyerekten bıraktım :)

Doğrudur :) Ama bana o kitapta kendimden çok şey bulacakmışım gibi geliyor. Ben bunu okumaya başladım. Sonra dedim rastgele bir sayfa açiim bakiim falımda ne çıkacak. Karşıma şu geldi "İnsanlar çoğaldıkça insanlık azalıyor evlat. Sevdiklerinden uzak, nefret ettikleriyle yan yana yaşayanlar bilmez; insan olmanın, hayatın kötülüklerine karşı çıkmakla başladığını, haksızlığa göz yummakla yitirildiğini.." Ben bunu okuyunca kendime gelemedim :D dedim bu kitap sadece bir kitap değil sınavdan sonra her bir satırını özümseyerek okuyayım diyerekten bıraktım :)
yok ya gercektende kitap rezil:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri